Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2016-09-15
Upplaga
1
Förlag
Goodliness
Dimensioner
180 x 110 x 8 mm
Vikt
130 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198350104

Tillitens väg : konsten att lita på livet

(11 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-09-15
219
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  149
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 2 format & utgåvor
Vart vänder vi oss när livet gör ont? Vågar vi lita på att världen är god i en tid då ondskan ständigt visar nya ansikten? Vad är egentligen tillit och hur gör vi för att omfamna vår historia, lita på nuet och bygga en stabil tro på framtiden?

Tillitens väg är en bok i livsåskådning och en hamn för eftertanke. Sofia ger livsbejakande tankar om tillit, och inspirerar läsaren att omfamna livet genom vardag, relationer, oro, hopplöshet, ensamhet och åldrande.

Varje kapitel avslutas med en reflektionstext kallad "Ett ögonblick" och ett avslutande kapitel ger rikt med frågor för reflektion kring livet, den holistiska hälsan och existensen.

Det tillitsfulla livet handlar om att lita på att hur det än blir, så blir det bra. Tillitens väg är en trösterik hyllning till detta förhållningssätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tillitens väg : konsten att lita på livet
 2. +
 3. Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslade så mycket tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Innan jag dör vill jag förstå varför jag ödslad... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tillitens väg : konsten att lita på livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tillit för alla
  Anna, 22 mars 2022

  Den här boken har jag läst om och om igen. När min mamma var sjuk, när jag blev av med jobbet, men också när jag har mått bra för att behålla mitt lugn och min tillit. Rekommederar den till alla!

 2. Tack Sofia
  Mehari Kidane, 16 november 2021

  Tillitens väg är den bästa boken jag har läst i mitt liv. Jag hoppas att jag ska få läsa flera böcker av Sofia Sivertsdotter som tillitens väg.

 3. För alla som behöver tillit!
  Fia V, 4 maj 2021

  Jag fick den här boken av min mamma när jag var sjuk. Den förändrade mitt sätt att se på livet och gör att jag inte längre är rädd för min kroniska sjukdom.

 4. Som ett varmt bad
  Camilla D, 13 januari 2021

  Sofia skriver så insiktsfullt om att våga lita på att livet för med sig gott genom att vila i den man är och lyssna inåt, även om det stormar runt om. Den här boken gick rakt in i mitt hjärta och all stress och oro bara rann av. Dessutom är språket vackert, utan att vara konstlat eller komplicerat. Varje kapitel avslutas med en affirmation som hjälper dig att komma närmare dig själv och dina innersta önskningar. Rekommenderas starkt!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sofia Sivertsdotter