Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2020-08-27
Upplaga
1
Förlag
Uggleskytten
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
590 g
SAB
Hc
ISBN
9789198361803

Bara glöm henne

Inbunden,  Svenska, 2020-08-27
286
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det fanns en hemlighet som låg och skavde. En smärta utan ord. En känsla av att något hemskt skulle kunna hända när som helst. Det var aldrig meningen att jag skulle få redan på mormor Gretas existens. Det var i själva verket ett misstag. Mamma ville inte prata om henne. Greta föddes i en fin grosshandlarfamilj i början av förra seklet men avled på Beckomberga. Varför kunde vi inte prata om det? Kanske för att det egentligen handlade om något helt annat. Eller som Greta själv uttryckte det: "Det är lite krångligt alltihop."

"Bara glöm henne" är en roman om tre generationers kvinnor i 1900-talets Stockholm som baseras på verkliga händelser. En berättelse om utanförskap, att vara fosterbarn, och om att bli vald -eller bortvald.

Annika Gustavsson är verksam som författare och museipedagog och debuterade 2017 med den självbiografiska boken "Måndagsbarn".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bara glöm henne
  2. +
  3. Guds barmhärtighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guds barmhärtighet av Kerstin Ekman (häftad).

Köp båda 2 för 540 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Gustavsson

  • Måndagsbarn

    Annika Gustavsson

    "Du är ett måndagsbarn", fick jag höra när jag var liten. Måndagsbarn får ett tufft liv. Ingenting gratis där inte. De måste kämpa sig fram hela tiden, det var vad de sa. Jag är född 34 minuter efter midnatt. Det hade hunnit bli måndag o...