Älska chili (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2017-04-06
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Larsson, Jonas (form) / Larsson, Jonas (foto)
Dimensioner
230 x 195 x 15 mm
Vikt
531 g
SAB
Qca
ISBN
9789198362015
Älska chili (häftad)

Älska chili

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-04-06
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Blir pannkakor godare med chili? Såklart! Kan man odla chili i garderoben? Absolut! Och visst sitter väl styrkan i fröna? Ja, och det går isbjörnar på gatorna i Klippan ?

Sanningarna om chili är många. Men chiliälskarna är om möjligt ännu fler. Det bevisar om inte annat alla de grupper och sidor på Facebook som får tusentals entusiaster att gilla, dela och diskutera denna vackra, heta frukt.

"Älska chili" är boken som tar läsaren från frö till frukt och från frukt till färdig rätt. Perfekt som kunskapskälla och inspirerande guide för nybörjaren. Men med sina många underhållande skrönor och överraskande fakta precis lika het för den inbitne chilifantasten.

Bakom boken "Älska Chili" står chiliodlaren och grillfantasten Björn Johansson - skåningen som driver en egen chilifarm och engagerar tusentals följare via sin Facebooksida Chililovers. Tillsammans med humorförfattarna David Stark och Jennifer Bark liskom den prisade art directorn/atfotografen Jonas Larsson har han skapat boken som tar chilikärlek till en ny nivå.

Aldrig tidigare har en svensk bok samlat så många kryddstarka historier, kalla (nåja) fakta och glödheta recept som "Älska chili".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Älska chili. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag älskar också chili
  Chris, 16 november 2017

  Både historia, odlingstips och olika sorter + recept! Har nu stora planer inför nästa års chiliodlingar. Samtidigt är boken kompakt och smidig att ha med; i växthus likaväl som i affären.
  Jag är mycket nöjd med mitt köp!

 2. En bok för chiliälskare
  Christina Paulsson, 7 juni 2017

  Boken ser mycket intressant och fin ut men då jag beställt boken som en gåva till en chiliälskare har jag svårt att värdera innehållet. En bok som är väl värd pengarna den kostade och en fin present!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna