Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2017-05-18
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Bäckström, Calle (form) / Grönwall, Kenneth (form)
Dimensioner
188 x 140 x 15 mm
Vikt
297 g
SAB
G
ISBN
9789198362039
Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre (inbunden)

Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-05-18
129
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige:
? En liten fin hyllning till det fria ordet som får en att bli jätteglad.

Att vem som helst får tycka till är en av de bästa mänskliga rättigheterna som finns. När vem som helst får tycka till i tidningen blir det ibland också något av det konstigaste, roligaste och mest otippade som finns.

I boken "Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre" samlar författarna David Stark och Jennifer Bark de allra roligaste, bästa och mest oväntade svaren som helt vanliga människor givit på journalisters frågor. Liksom insändarna som inte lämnar ett öga torrt - på grund av skrattgråt.

Här får vi bland annat veta att Jesus var en get, för det har fyraåringen minsann sett. Att internet är inget som behövs om det finns en morakniv i varje rum, om man frågar Lars, 92. Och enligt Ida från Luleå är Halloween bättre än julafton:
? Då får man klä ut sig och skrämma barn!

Vad tycker och tänker svenska folket, egentligen? Det allra bästa svaret på det får du i "Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre". Boken är en hyllning såväl till yttrandefriheten som till alla dem som vågar säga vad de vill, när och där de vill. Dessutom innehåller den många fördjupande intervjuer med personerna bakom svaren - intervjuer som ofta tar storyn till en helt ny nivå!

David och Jennifer har tidigare gett ut humorboken "Sveriges roligaste tabbar" på Känguru Förlag. David Stark har gjort flera humorböcker, bland annat storsäljaren "Skum kanin med ananassmak" och driver bland annat den populära Facebooksidan Skyltat med över 32 000 följare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Upprepning
    -, 14 juni 2017

    Känns som man läst den förut. Lite av en blandning av David Batra "lappar i tvättstugan"och Mark Levengoods "intervjuer med barn".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna