Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2017-11-09
Förlag
Pug förlag
ISBN
9789198362060

Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen

Häftad, Svenska, 2017-11-09
184 kr
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Vad innebär egentligen den fascinerande fotbollsregeln? Vad hände på reklambyrån när produktbeskrivningen på kaffepaketet förvandlades till en subtil uppmaning att brygga kaffe? Och hur gick det till när kanslisvenskan bragtes om livet?

Svaret på dessa och många andra livsavgörande frågor får du i den humoristiska språkboken "Den fascinerande fotbollsregeln och andra språkfenomen". 

Författarna Lotten Bergman och Stellan Löfving vill utbilda och underhålla, en uppgift som de tar på allra största allvar. Med humor, pedagogik och djup kunskap sprider författarparet ljus över många av det svenska språkets största mysterier. Den här boken liknar inget annat i språkavdelningen!

Lotten Bergman är känd som den skrattade språkpolisen, men också redaktör, bloggdrottning och radiopratare. Hon är en flitig föreläsare i ämnet "svenska skrivregler" och älskar korrekturläsning. 

Stellan Löfving är journalist, kommunikationskonsult och humorboksförfattare. Han är också en av männen bakom internetsuccéer som Skyltat och Sverige mot särskrivning - Facebooksidan med hela 160 000 följare. Och han hatar korrekturläsning.
Visa hela texten

Bloggat om Den fascinerande fotbollsregeln och andra...