METALLICA "Sorgespel & Segertåg ? Det svenska perspektivet?¿ (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (29.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-26
Förlag
Fifth Island Music AB
ISBN
9789198363722

METALLICA "Sorgespel & Segertåg ? Det svenska perspektivet?¿ E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2018-10-26
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ända sedan början av 80-talet har intresset för Metallica varit stort i Sverige. I år förärades gruppen med det prestigefyllda Polarpriset och nu berättas historien om världens största hårdrocksband för första gången ur ett helt blågult perspektiv. Sorgespel & Segertåg är den fängslande berättelsen om hur Metallica lyckades vända tragedi till triumf och beröra generationer av svenska hårdrockare. Ta del av de förvirrade rapporteringarna om Cliff Burtons dödsolycka i Småland. Upplev hur thrash metal-pionjärerna genom ett intensivt blixtkrig erövrade Sverige och förärades tidningsomslag och löpsedlar. Utöver citat från medlemmarna medverkar branschfolk, journalister och fans. Tillsammans vänder de på varenda sten och skildrar vad som egentligen skedde bakom kulisserna.

Författaren Fredrik Brolin är sedan många år skribent på bland annat rockbladet.se och har skuggat Metallica sedan mitten av 80-talet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Brolin

  • Metallica: sorgespel & segertåg

    Fredrik Brolin

    Ända sedan början av 80-talet har intresset för Metallica varit stort. 2018 förärades gruppen med det prestigefyllda Polarpriset och nu berättas historien om världens största hårdrocksband för första gången ur ett helt blågult perspektiv. Sorgespe...