Kiss : Partners In Crime ? Vår livslånga jakt på sanningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (32.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-06
Förlag
Fifth Island Music AB
ISBN
9789198363760
Kiss : Partners In Crime ? Vår livslånga jakt på sanningen (e-bok)

Kiss : Partners In Crime ? Vår livslånga jakt på sanningen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2019-08-06
154
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
I mer än 45 år har Kiss fascinerat, kittlat och fängslat miljoner av människor. Två av dem är vapendragarna Alex Bergdahl och Carl Linnaeus, som vigt sina liv åt att metodiskt granska ett band som ofta har friserat verkligheten. Tillsammans bjuder de på en roande tillbakablick över hur det var att växa upp som Kiss- fan i Sverige under åttiotalet. Nostalgiskt skimrande anekdoter blandas med detaljerade avslöjanden om revolutionerande händelser i gruppens historia. Partners In Crime är berättelsen om två vänners vilda jakt på sanningen. Om att drabbas av ett sjukligt special- intresse. Om att leva med Kiss. Det är även en bok som ger svaret på hur gruppen lyckades snärja genera- tioner av nyfikna hårdrockare. Alex Bergdahl är SVT:s Kiss-orakel som sedan våren 2015 ligger bakom den hyllade podden Alex Room Service. Carl Linnaeus har sedan 2009 intervjuat medlemmarna upp emot trettio gånger och skrivit flera böcker om bandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kiss : Partners In Crime ? Vår livslånga jakt på sanningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt underbar bok
    Magnus Borg, 29 december 2019

    Vilket otroligt skön bok. För oss som växte upp med Kiss på 80-talet så är denna bok en guldgruva. Inte så mycket för all fakta, utanför den absolut sanna bilden av hur det var att gilla Kiss då och hur det är att gilla Kiss nu. Carl och Axel är såklart Kiss-frälsta men det är inte så att de gillar allt som Kiss har gjort. Det är tätt mellan både hissningar och dissningar, allt med en skönt glimten i ögat feeling. Boken rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna