När ska ni skaffa barn då? : en bok om ofrivillig barnlöshet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-01-31
Upplaga
1
Förlag
Källström Förlag
Originaltitel
När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet
Dimensioner
170 x 120 x 11 mm
Vikt
120 g
SAB
Vg,Lz Källström, Sara
ISBN
9789198365603
När ska ni skaffa barn då? : en bok om ofrivillig barnlöshet (häftad)

När ska ni skaffa barn då? : en bok om ofrivillig barnlöshet

Häftad Svenska, 2017-01-31
89
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När något är ofrivilligt kan det göra så jävla ont. Och det gör det att vara ofrivilligt barnlös. Jag vet att det är många med mig som har varit och är där. Längtar och hoppas; önskar att det var annorlunda. Önskar att de inte var en del av statistiken- en av tio som inte kan räkna med att bli biologiska föräldrar.

Tyvärr pratas det för lite om ofrivillig barnlöshet. På sätt och vis förstår jag det. När man befinner sig i den ständiga berg- och dalbanan av hopp och förtvivlan orkar man inte utse sig själv till språkrör och blottlägga sorgen. I den här boken varvas mina tankar kring ofrivillig barnlöshet med dagboksanteckningar från min tid som ofrivilligt barnlös. Här finns också intervjuer med andra som är eller har varit ofrivilligt barnlösa. Jag har även intervjuat en läkare, en barnmorska och en embryolog som arbetar på IVF-kliniken i Falun om deras syn på arbetet med ofrivilligt barnlösa och assisterad befruktning. Utöver intervjuer och dagboksanteckningar finner du också saklig information om infertilitet och assisterad befruktning.

Sara Källström bor i Borlänge tillsammans med sin man och två barn. Hon är gymnasielärare i svenska och författare till boken "När ska ni skaffa barn då? En bok om ofrivillig barnlöshet". Under flera år var Sara och hennes man ofrivilligt barnlösa och genomgick då flera IVF-behandlingar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När ska ni skaffa barn då? : en bok om ofrivillig barnlöshet
  2. +
  3. DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlöshet

De som köpt den här boken har ofta också köpt DEN EFTERLÄNGTADE, kampen mot ofrivillig barnlö... av Ronja Lindberg (häftad).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Källström

  • Det rätta att göra

    Sara Källström

    I denna lågmälda men samtidigt ytterst gripande novell, som utsågs som vinnare i Tidningen Skrivas stora novelltävling, möter du Rolf - en ålderstigen man som efter fruns död levt ensam med sin trofasta hund Freja. De har varit varandra trogna sed...