Bokea : inredning till döds (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2017-03-14
Upplaga
1
Förlag
Calidris Förlag
Dimensioner
222 x 185 x 16 mm
Vikt
441 g
SAB
Hce
ISBN
9789198366143
Bokea : inredning till döds (häftad)

Bokea : inredning till döds

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-03-14

Slutsåld

Vi stänger aldrig. Vi sover aldrig. Och nu finns vi i ditt hem.

Något mycket märkligt sker i den stora möbelaffären Orsk i Cleveland Ohio. Varje morgon finner de anställda bokhyllan Kjerring, vattenglaset Glans och garderoben Liripip sönderslagna då de anländer. Försäljningen går nedåt, säkerhetskamerorna visar ingenting och butikscheferna får panik. Vad är det som händer?

Det försöker tre anställda luska reda på. De erbjuder sig jobba nattskift för att försöka lösa gåtan. Aldrig hade de väl kunnat ana de märkligheter, vidrigheter och hemligheter som gömmer sig mellan hyllorna på lagret nattetid.

Romanen är en traditionell skräckhistoria placerad i modern miljö, men formgiven som en välbekant och glansig postorderkatalog. Beställningsformulär, produktbeskrivningar och kartor till varuhuset är också inkluderade och är fantastiskt fantasifulla tillskott till romanen.

Grady Hendrix Horrorstör (org.titel) har blivit översatt till 14 olika språk och kommer snart bli till en tv-serie av Gail Berman, Charlie Kaufman och Josh Schwartz. Skräckhistorien om den skandinaviska möbelaffären bara växer i popularitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokea : inredning till döds. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Saknar kallakårar-känslan
    Villivonkansbooks, 24 april 2017

    Betyg

    Amy jobbar på varuhuset Orsk, det helamerikanska supervaruhuset med skandinavisk touch, till bättre priser än Ikea. Varje morgon när de anställda kommer till Orsk, hittar de trasigt glas, sönderslagna garderober och skitiga soffor. Men inget syns på övervakningskamerorna. Amy och två anställda till, tar på sig att gå ronder på natten för att se vad som händer.
    Det är en väldigt annorlunda historia med en känsla av parodi på Ikea och deras varauhus. Likheterna är stora, ma... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Grady Hendrix