Öga för kropp och stil : bejaka och förstärk ditt eget uttryck (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2017-04-20
Förlag
Calidris
Dimensioner
235 x 205 x 25 mm
Vikt
907 g
SAB
Qcq
ISBN
9789198366259
Öga för kropp och stil : bejaka och förstärk ditt eget uttryck (inbunden)

Öga för kropp och stil : bejaka och förstärk ditt eget uttryck

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-04-20

Slutsåld

Öga för kropp & stil handlar om glasögon, kläder, smycken och vägar till självacceptans. Lockas du av tanken att helt och fullt acceptera din kropp och dessutom känna dig tillfreds i de kläder, glasögon och smycken du bär? Då har du hittat rätt bok. Här får du hjälp med att se ditt vackra naturliga jag, hitta kroppsglädje och ett härligt klädliv. Låt din energi gå till annat än klädbryderier och kroppsundran. Vad din syn och dina ögon behöver blir också klarare eftersom det är en optiker bakom pennan. Tycker du det är svårt att hitta rätt glasögon? Lär dig mer och få tips som författaren delar med sig av. Det här är en Ta fram mig-bok som är uppdelad i två delar, en inspirations-del och en "gör det själv"-del.
Du får även tips av naprapaten och fysioterapeuten för att komma både till ro och till rörelse i kroppen. Psykologen visar vägar till självacceptans. Kanske kommer du själv till insikten att det går att lära sig kroppsacceptans genom en daglig rutin av den kroppsmeditation som beskrivs i boken.
Illustrationer och foton löser av varandra om vartannat genom boken och skapar ett vackert och trevligt flöde boken igenom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Öga för kropp och stil : bejaka och förstärk ditt eget uttryck. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Kaffeläsaren, 10 november 2017

  Lockas du av tanken att bejaka din kropp och känna dig vacker och tillfreds med kläder, glasögon och smycken? I denna bok kan du se din röda tråd bli tydligare.
  Öga för kropp & stil är en lättillgänglig och inspirerande bok om att hitta sin egen stil, både vad gäller klädstil och vilken typ av glasögon som ska väljas. Den är indelad i två delar, den första en inspirationsdel och den andra en gör det själv del. Det finns råd och tips om hur man vet vilken stil man ska bära, hur man rensar ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anki Palm

 • Bomullssystrar

  Anki Palm

  "Ja, de är döda," säger läkaren medan hon sakta stänger av och tar bort ultraljudet från min mage. När det otänkbara ändå händer låter författaren Anki Palm sina djupt saknade tvillingdöttrar återuppstå i orden. Som ett steg i sorgeproce...