Tyd tatueringen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
421
Utgivningsdatum
2017-05-30
Förlag
Calidris Förlag
Dimensioner
217 x 144 x 40 mm
Vikt
636 g
SAB
Hc
ISBN
9789198366266
Tyd tatueringen (inbunden)

Tyd tatueringen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-05-30

Slutsåld

"Ingen kan fatta min tatuering. Det är meningen. För mig är tatueringen det första steget. Och jag har ingen aning om vart mina steg ska ta mig. Just nu är de allt jag har. Mina steg. Och tatueringen."

Så börjar Tyd tatueringen av Tomas Enhager, som tar läsaren ut i världen på jakt efter kärlek, andlighet och terrorister. Jessika och Micke, två ungdomar i senare tonåren med helt olika uppväxt fin-ner varandra genom kampsport. Därifrån vävs deras liv samman genom andliga mästare och ritualer, kidnappningar och en jakt för att förhindra ett terrordåd som om det inte hindras riskerar att bli starten till ett tredje världskrig.

Detta är en riktig bladvändande som tar läsaren från initieringar i pyramidernas hemliga gångar och Petras grottor samt tidigare liv i avlägsna byar i Indien och terrordåd i Washington. En tempofylld deckare med inslag av fantasy, existentialism och djup kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tyd tatueringen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs den!
  Moses Pappa, 2 december 2018

  Jag ska läsa den igen.
  Tomas Enhager är en författare man direkt vill ha mera av. Får känslan av att denna bok bara är början.

 2. Alla måste läsa den!
  Marek, 8 juni 2017

  Romanen innehåller allt som utgör en bestseller: kärlek, äventyr, spänning, kamp på liv och död och framför allt insikter om livets djupa värden och visdom som så många i dag behöver integrera i sina liv. Alla dessa värden har Tomas vävt in och utvecklat under många år tack vore meditationen och livserfarenheten som make, far och framgångsrik coach. Nu delar han med sig av allt detta på ett enkelt och klart sätt. Alla läsare, unga såväl äldre, kommer att finna romanen spännande, gripande och värdefull - jag hade svårt att sluta läsa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tomas Enhager

 • Livet AB : mår du bra, går det bra

  Tomas Enhager

  Hur mår det viktigaste företaget i världen? Livet AB. Alltså ditt liv. Tomas Enhager ger dig sina bästa råd för hur du ska få hela livet att fungera samtidigt som du levererar dom resultat du vill. Så att du både kan må bra och få det att gå bra. ...