Livets ABC en överlevnadsbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2017-08-17
Förlag
An1 Förlag
Dimensioner
200 x 125 x 15 mm
Vikt
321 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198366822
Livets ABC en överlevnadsbok (häftad)

Livets ABC en överlevnadsbok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-08-17
201
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det här är en ABC-bok till alla som vill ha ett bra liv. Varje bokstav har ett eget tema och boken handlar om precis allt du behöver veta: hur du blir glad, stark och fri, hur du packar ett handbagage för en lång resa, hur du köper aktier och förhandlar, vad du ska göra när du får ont i magen eller i själen, hur du skaffar ett jobb och hittar kärleken, vad som händer när du får ett litet ekollon och mycket mer.

"En bok att hålla i handen. Jag är vuxen, men jag kan inte allt. Blev nyfiken på den här boken, och funderade på att skicka med den med min dotter nu när hon börjar bli vuxen. Det är lite som att ha mamma bredvid sig i pocketformat, när man läser. Och inte på något dåligt sätt. Här finns massor med livserfarenhet.

"En bok som kan hjälpa från smått till stort i livet - Boken tar upp allt från enkla städtips till relationsråd. En bok vars hjälp kommer till hands i många delar av ens vardag. Och tillsammans med roliga illustrationer som visar hur du till exempel stryker en skjorta eller räknar på aktier."

"Har läst din bok med så stor behållning. En del var rätt främmande för mig - aldrig lagt på en linneduk tror jag:) annat var med SÅ stor igenkänning. Bad sonen läsa om aktier igår...annat var helt genialt! Och roligt. Men också sorgligt. Ett stort tack"

"En återhållen underfundighet kombinerad med partier som är starka och ganska nakna. Den är lika mycket för vuxna som för ungdomar."

"Rekommenderar denna bok av hela mitt hjärta! Så oväntat mitt i prick, oj vad mycket bra som Anette Holm har ringat in!"

"Anette, njuter av att läsa din bok Livets ABC! Tar ett avsnitt då och då. Mycket klokskap, humor, insikter och erfarenheter du förmedlar. På ett underbart sätt!"

"Åh, jag önskar att jag hade haft din bok när jag var ung. Livet hade kanske inte sett annorlunda ut, men jag hade haft kunskapen med mig och kunnat gjort medvetna val. Förmodligen hade jag varit miljonär oxå! Tack för en riktigt bra bok, för alla åldrar!!"

"För något år sedan var jag på föreläsningen "Så överlever du universitetet" med Anette Holm där jag köpte Livets ABC. Den går på ett enkelt och roligt sätt igenom allt från hur du stryker skjortor och städar bäst till hur du sparar ihop din första miljon. Boken är en perfekt gåva till någon som ska börja plugga eller behöver tips från A-Ö hur man ska överleva vardagen utan att ta kål på sig själv."

an1forlag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livets ABC en överlevnadsbok
 2. +
 3. Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 1... av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livets ABC en överlevnadsbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok att hålla i handen
  Anneli M W, 22 augusti 2018

  Jag är vuxen, men jag kan inte allt. Blev nyfiken på den här boken, och funderade på att skicka med den med min dotter nu när hon börjar bli vuxen.
  Det är lite som att ha mamma bredvid sig i pocketformat, när man läser. Och inte på något dåligt sätt.
  Här finns massor med livserfarenhet.

  Boken har ett rakt och enkelt tilltal. Här finns massor med saker som är bra att tänka på. Bara att plocka det som är relevant. Allt är enkelt och metodiskt beskrivet. Till och med att handla ... Läs hela recensionen

 2. En bok som kan hjälpa från smått till stort i live
  Josephine, 7 augusti 2018

  Boket tar upp allt från enkla städtips till relationsråd. En bok vars hjälp kommer till hands i många delar av ens vardag. Och tillsammans med roliga illustrationer som visar hur du till exempel stryker en skjorta eller räknar på aktier.

Visa alla 2 recensioner