Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2018-09-17
Upplaga
1
Förlag
Inzpera
Dimensioner
210 x 147 x 11 mm
Vikt
268 g
ISBN
9789198370430
Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)

Borreliafenomenet - Den dolda epidemin

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2018-09-17
364

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varje sommar får tusentals svenskar fästingbett och blir infekterade av sjukdomar som Borrelia och dess saminfektioner. Många människor får diffusa symptom som varken de själva eller vården kopplar samman med fästingbettet innan det har gått lång tid och de har hunnit bli ganska illa däran. Så det gäller att skydda sig, då sjukdomen är svårare än vad många tror och antalet personer som insjuknar ökar varje år.

I boken "Borreliafenomenet - den dolda epidemin" kan du förutom att läsa om hur du skyddar dig och hur du kan bli frisk igen också läsa om olika arter av fästingar och de sjukdomar de sprider, var de kommer från, hur du tar bort en fästing, vad som händer när den biter och hur infektionen sprids, vilka organ som berörs, tecken och symptom, följdsjukdomar och förväxlingsbara diagnoser, historia, bakgrund och vad vetenskapen säger, olika undersökningsmetoder för att upptäcka och diagnostisera om du är smittad, vilka människor som är mest utsatta, beskrivning av olika behandlingsmetoder, de bästa protokollen, praktikfall och personliga berättelser med olika lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Borreliafenomenet - Den dolda epidemin
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Borreliafenomenet - Den dolda epidemin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Borrelia lömsk smärta
  Berit Persson, 10 maj 2023

  Bra bok, då man vinklar borrelia och fästingbett och fästingens liv inne i kroppen, man får kunskap om olika sorters fästingar och vad de ger för problem i kroppen. Får tips om levnadsregler, kost m.m. En uttömmande bok om fenomenet fästingar och hur de ställer till det i våra kroppar.

 2. Faktaspäckad bok
  HS, 28 februari 2020

  Boken är en riktig ögonöppnare och kunskapsbank. Rekommenderas till alla som har fästingrelaterade sjukdomar eller många fästingar i sin omgivning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna