Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2018-09-17
Upplaga
1
Förlag
Inzpera
Dimensioner
210 x 147 x 11 mm
Vikt
268 g
ISBN
9789198370430
Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)

Borreliafenomenet - Den dolda epidemin

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-09-17
329
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varje sommar får tusentals svenskar fästingbett och blir infekterade av sjukdomar som Borrelia och dess saminfektioner. Många människor får diffusa symptom som varken de själva eller vården kopplar samman med fästingbettet innan det har gått lång tid och de har hunnit bli ganska illa däran. Så det gäller att skydda sig, då sjukdomen är svårare än vad många tror och antalet personer som insjuknar ökar varje år.

I boken "Borreliafenomenet - den dolda epidemin" kan du förutom att läsa om hur du skyddar dig och hur du kan bli frisk igen också läsa om olika arter av fästingar och de sjukdomar de sprider, var de kommer från, hur du tar bort en fästing, vad som händer när den biter och hur infektionen sprids, vilka organ som berörs, tecken och symptom, följdsjukdomar och förväxlingsbara diagnoser, historia, bakgrund och vad vetenskapen säger, olika undersökningsmetoder för att upptäcka och diagnostisera om du är smittad, vilka människor som är mest utsatta, beskrivning av olika behandlingsmetoder, de bästa protokollen, praktikfall och personliga berättelser med olika lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Borreliafenomenet - Den dolda epidemin
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Borreliafenomenet - Den dolda epidemin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Faktaspäckad bok
    HS, 28 februari 2020

    Boken är en riktig ögonöppnare och kunskapsbank. Rekommenderas till alla som har fästingrelaterade sjukdomar eller många fästingar i sin omgivning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna