Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2018-09-17
Upplaga
1
Förlag
Inzpera
Dimensioner
210 x 147 x 11 mm
Vikt
268 g
ISBN
9789198370430
Borreliafenomenet - Den dolda epidemin (häftad)

Borreliafenomenet - Den dolda epidemin

Häftad Svenska, 2018-09-17
309
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Varje sommar får tusentals svenskar fästingbett och blir infekterade av sjukdomar som Borrelia och dess saminfektioner. Många människor får diffusa symptom som varken de själva eller vården kopplar samman med fästingbettet innan det har gått lång tid och de har hunnit bli ganska illa däran. Så det gäller att skydda sig, då sjukdomen är svårare än vad många tror och antalet personer som insjuknar ökar varje år.

I boken "Borreliafenomenet - den dolda epidemin" kan du förutom att läsa om hur du skyddar dig och hur du kan bli frisk igen också läsa om olika arter av fästingar och de sjukdomar de sprider, var de kommer från, hur du tar bort en fästing, vad som händer när den biter och hur infektionen sprids, vilka organ som berörs, tecken och symptom, följdsjukdomar och förväxlingsbara diagnoser, historia, bakgrund och vad vetenskapen säger, olika undersökningsmetoder för att upptäcka och diagnostisera om du är smittad, vilka människor som är mest utsatta, beskrivning av olika behandlingsmetoder, de bästa protokollen, praktikfall och personliga berättelser med olika lösningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Borreliafenomenet - Den dolda epidemin
  2. +
  3. Forskningsfusket bara fortsätter : macchiariniskandalen & Karolinska institutet : de ekonomiska och politiska drivkrafterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Forskningsfusket bara fortsätter : macchiarinis... av Ralf Sundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Borreliafenomenet - Den dolda epidemin