Mindfulness : för mer närvaro i nuet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (34.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christel Lilja
Utgivningsdatum
2018-01-22
Upplaga
1
Förlag
Ny insikt, Christel Lilja
ISBN
9789198373110
Mindfulness : för mer närvaro i nuet (ljudbok)

Mindfulness : för mer närvaro i nuet (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-22

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Enkla övningar att göra hemma, på jobbet eller där du är. Övningar där du nyfiket och utforskande tränar dig på att fokusera på andetaget, kroppen och inte minst acceptans, självkärlek och medkänsla. Du riktar om och om igen tillbaka ditt fokus på andetaget istället för att följa med de ständigt strömmande tankarna.

Efter att ha tränat på denna typ av övningar upplever många att det blir lättare att fokusera och vara mer närvarande i nuet. Många känner att de blir bättre på att hantera stress och att även självkänslan förbättras. Kommunikationen med andra brukar förbättras och istället för att agera utifrån "autopiloten" blir det lättare att fatta mer genomtänkta och kloka beslut. Som bonus upplever många en förbättrad sömn. Du får helt enkelt ett nytt förhållningssätt till dig själv och din omvärld. Orden acceptans, medkänsla, självkärlek och icke dömande får en ny innebörd.

Välkommen att nyfiket utforska nuet du med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christel Lilja

  • Mindfulness : för alla sinnen

    Christel Lilja

    Vill du hitta ett inre lugn, minska känslan av stress, känna större närvaro och livskraft och inte minst bli snällare mot dig själv? Med hjälp av övningar i mindfulness tränar vi på att lyssna och uppmärksamma det som sker i ögonblicket. Utan att ...