Mindfulness : för alla sinnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (33.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Christel Lilja
Utgivningsdatum
2018-01-19
Förlag
Ny insikt, Christel Lilja
ISBN
9789198373134
Mindfulness : för alla sinnen (ljudbok)

Mindfulness : för alla sinnen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-01-19

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du hitta ett inre lugn, minska känslan av stress, känna större närvaro och livskraft och inte minst bli snällare mot dig själv?

Med hjälp av övningar i mindfulness tränar vi på att lyssna och uppmärksamma det som sker i ögonblicket. Utan att värdera det och utan att fokusera på det som varit eller det som ännu inte har skett. Med träningen utvecklas medkänsla både med sig själv och andra. Vi blir mer medvetet närvarande och mer vakna för nyanser och olika perspektiv.

När vi blir medvetna om våra andetag fördjupas ögonblicket. Meditation är att befinna sig i tidlöshet där vi inte förväntas komma någonstans utan bara följa med i nuet. När vi observerar våra tankar, känslor, kropp och inte minst våra beteendemönster - får vi lättare för att betrakta det som sker och också det som inte sker. Vi lär oss att se livet som det är.

Några av övningarna är visualiseringsövningar där du nyfiket utforskande får träna dig på att använda din fantasi, dina sinnen och inte minst få kontakt med ditt andetag och din kropp.

Välkommen att nyfiket utforska nuet. Se vad du upptäcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christel Lilja

  • Mindfulness : för mer närvaro i nuet

    Christel Lilja

    Enkla övningar att göra hemma, på jobbet eller där du är. Övningar där du nyfiket och utforskande tränar dig på att fokusera på andetaget, kroppen och inte minst acceptans, självkärlek och medkänsla. Du riktar om och om igen tillbaka ditt fokus på...