Ege State-terapi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-12-13
Förlag
Insidan
ISBN
9789198373301

Ege State-terapi E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-12-13

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ego State-terapi är en introduktion i hur metoden kan användas i psykoterapeutiskt arbete. Boken vänder sig till psykologer och psykoterapeuter. Ego State-terapin har utvecklats under de senaste 35 åren av bland annat den erfarna hypnosterapeuten Helen Watkins och psykoanalytikern John Watkins.

Ego State-terapi är en hypnosterapi som: "combines the speed and efficiency of the cognitive -behavioral approach, plus the depth of the psychoanalytic tradition". Ego State-arbete innebär ett intensivt relationellt arbete och ett medvetet adresserande av den "naturliga multipliciteten" hos mer välfungerande personer. Terapiformen kan också, med fördel, användas med komplext tramatiserade och dissociativa patienter, som upplever stora delar av självet som "inte jag" och de händelser de har upplevt som något som "de inte har upplevt".

Anna Gerge, fil mag, leg psykoterapeut och psykoterapihandledare och erfaren hypnosterapeut har skrivit flera böcker om psykisk traumatisering och dissociation. Hon arbetar med detta som behandlare och handledare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Gerge