Den kosmiska läran Eldens Yoga (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Agni Yoga (del 1)
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2017-02-05
Upplaga
1
Förlag
Agni Yoga Society Sweden
Översättare
Maria Petersson, Birgitta Stålhammar, Valentina Södergren
Originaltitel
Den kosmiska Läran Agni Yoga
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
160 g
SAB
Rai
ISBN
9789198376609
Den kosmiska läran Eldens Yoga (häftad)

Den kosmiska läran Eldens Yoga

Häftad Svenska, 2017-02-05

Slutsåld

Den Kosmiska Läran, Eldens yoga, finns nu för första gången i Sverige i översättning av den ursprungliga texten i Agni Yoga . Originaltexten publicerades första gången av Roerich museum i New York i 1929.Vill du lära dig hemligheterna om människans plats i universum? Vill du förstå den nuvarande situationen på Jorden?
Då är denna bok nagonting för dig.
"Agni Yoga är en kosmisk Lära och vi människor måste acceptera den i sin helhet. Vi får inte tvivla, inte leta efter logiska förklaringar från vårt eget perspektiv. De kosmiska Lärarna gav oss denna kosmiska Lära via Helenas och Nicholas Roerichs böcker respektive bilder (1929).
Alla de kosmiska Lärarna har gått jordelivens väg och lärt känna människornas natur, tankar, känslor och lidanden. De har nått mycket längre än vi inom människans evolution.
Den Kosmiska Läran har alltid funnits, men AGNI YOGA är anpassad till vår tid, till den moderna människan. Den har vi fått för att lära känna oss själva och vår självutveckling, den har svaret på alla viktiga frågor. Vi behöver den på grund av vår nuvarande svåra period, Kali yuga, den mörkaste epoken i människans evolution, som beskrivs i österländska filosofier."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den kosmiska läran Eldens Yoga