Julskuggor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2022-10-31
Förlag
Ormstunga förlag
Medarbetare
L (förf.)
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
365 g
ISBN
9789198378047
Julskuggor (häftad)

Julskuggor

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-10-31
278
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Julskuggor Kan levereras innan julafton
Julen infaller under årets mörkaste tid. Genom århundraden har vi människor försökt hålla de hotfulla skuggorna borta - med tända ljus, mys framför granen, julsånger och vänskapliga klappar.

Nio författare, nio noveller på temat jul - med både mörker, psykologisk spänning och mystik. Här möter vi bland annat de dödas julotta, en kidnappad influencer, och ett mystiskt pensionat. Allting kan hända under den högtid som vi håller allra högst. Detta är sannerligen en annorlunda julbok.

Bidragande författare: Linda Andersson, Jessica Lincke, Christoffer Sorner, Maria Fallström, Therése Johansson, Britta Lundkvist, Renée Ripman, Jeanette Niemi, Anna-Maria Ekblad
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Julskuggor
 2. +
 3. Reningseld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Reningseld av Jessica Lincke (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Julskuggor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Beroendeframkallande bladvändare
  Elisabeth , 8 januari 2023

  Jag tycker om språket, handlingen och karaktärerna. När jag väl hade börjat läsa så flög timmarna förbi! Ville inte sluta läsa, väldigt beroendeframkallande. Språket varierar från story till story men ingen av berättelserna var för avancerad och tillkrånglad i skrift. Karaktärerna och handlingen var långt bättre än väntat. Storys som gick från djup psykologisk thriller till mörk och sorglig. Oväntade tvister och vändningar genomsyrade var och varannan berättelse. Jag fick till och med skratta... Läs hela recensionen

 2. Bladvändare
  Evie, 7 januari 2023

  Detta var verkligen en annorlunda julbok och jag älskade den mörka mystiken. Nio korta välskrivna berättelser som lockar till att man vill läsa lite till och lite till. Rekommenderar!

Visa alla 2 recensioner