Fru Joredals knarkfabrik (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sigurds öden och äventyr (del 1)
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2017-07-05
Upplaga
2
Förlag
Ymershorn
SAB
Hc
ISBN
9789198378849
Fru Joredals knarkfabrik (pocket)

Fru Joredals knarkfabrik

Pocket Svenska, 2017-07-05
73
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
En dag upptäcker Sigurd, en pensionerad IT specialist, numera hacker på heltid, att grannens make har blivit klonad. Dessutom tvingas hans fru koka knark i köket åt en mexikansk knarkkartell. 

Sedan ber Sigurds gamle vän Bengan om en tjänst; att hacka ett ryskt nätverk och plötsligt har Sigurd både Säpo, polisen och den mexikanska maffian efter sig.

Det visar sig att filerna Sigurd hackat innehåller eldfängt material. Det finns hemligheter som ingen vill skall sippra upp till ytan. Dokument som kan rasera det politiska systemet och delar av näringslivet. Kunskap som SÄPO är villiga att döda för att dölja.

Knarkpengar, attackhundar och Döden krånglar till allt än mer, men Sigurd mobiliserar sina resurser. Det finns nämligen inget farligare än en uttråkad pensionär med ett tangentbord.

Fru Joredals knarkfabrik är en galet spännande absurd deckarkomedi som får dig att både gapskratta och bita på naglarna.

Ibland samtidigt.

Läs mer om Sigurds äventyr på  Uppsala-by-Sigurd
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fru Joredals knarkfabrik
 2. +
 3. Skuggan av tvivel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggan av tvivel av Peter Robinson (pocket).

Köp båda 2 för 132 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Rindebratt

 • Magins två ansikten

  Christer Rindebratt

  När gudarna skapade mänskligheten gick någonting fel. Ett misstag som tusentals år senare dömer jorden och mänskligheten till förintelse. Men det finns ett litet skälvande hopp. Kriget mellan städerna Kuth och Kish har pågått i två långa år och bl...

 • Magins röda band

  Christer Rindebratt

  Resan norrut mot den röde magikerns viloplats fortsätter. Men det finns flera hinder: En odöd armé attackerar den lilla skaran vid Mörkheden. Striden frigör Daras lagrade minnen och väcker slumrande krafter inom honom. Krafter som hotar förgöra al...

Bloggat om Fru Joredals knarkfabrik