JuliArt fantasy coloring artbook for adults (häftad)
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
76
Utgivningsdatum
2017-01-13
Upplaga
1
Förlag
Westlin Media
Originaltitel
JuliArt FANTASY Coloring Artbook for Adults
Medarbetare
Westlin, Lotta (red.) / Westlin, Lotta (form)
Illustratör/Fotograf
Julia Westlin
Dimensioner
290 x 230 x 230 mm
SAB
Rd
ISBN
9789198380507
JuliArt fantasy coloring artbook for adults (häftad)

JuliArt fantasy coloring artbook for adults

Häftad,  Engelska, 2017-01-13
159
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att färglägga illustrationer är bra för hälsan och ett effektivt sätt att minska oro och stress.
Det är en rogivande hobby som allt fler män och kvinnor över hela världen ägnar sig åt som en form av meditation för att varva ner, må bra och bli mer närvarande i nuet.

Att skapa med händerna är avkopplande.
Färgläggande rekommenderas som komplement till stressterapi av terapeuter och stressforskare då det ger så många positiva hälsoeffekter. Stress och oro minskar, du får lättare att varva ner och samla tankarna, öka fokus och koncentration och bli mer närvarande i nuet - oavsett om du skapar bilderna själv eller färglägger det någon annan har illustrerat. Det är rofyllt och kravlöst.

- Sedan jag var liten har jag alltid uttryckt mig genom konsten och musiken för att få utlopp för mina känslor och för att balansera mig själv när jag varit ledsen och låg, säger Julia Westlin. Det har varit och är fortfarande en livsviktig del av mitt liv. Det är där jag hämtar min kraft och styrka och det känns så fantastiskt att det som tidigare var en "livlina" för mig nu är mitt levebröd på heltid. Jag kan försörja mig på det jag älskar att göra mest av allt!

Ett mor & dotterprojekt på distans

Konstnären och artisten Julia Westlin och hennes mamma Lotta, som jobbar med marknadsföring, samarbetar då och då i olika kunduppdrag och har i flera år pratat om att tillsammans skriva, illustrera och ge ut egna böcker.

JuliArt FANTASY är den första boken som de ger ut på eget förlag och den kom till efter önskemål från flera av Julias följare på Facebook där hon ibland lägger upp illustrationer som hon jobbar med. Många har uttryckt önskan om att få färglägga hennes bilder.

Boken har de jobbat med på distans mellan Sverige och Kanada där Julia är bosatt. Trots avståndet har arbetet löpt på smidigt tack vare Internet och all smart teknik.

- När vi startade upp vårt bokprojekt hade vi ingen aning om hur stort det är med målarböcker för vuxna, och det är minst lika många män som kvinnor som beställer boken, säger Julia. Jättekul!

JuliArt FANTASY är en bok att längta hem till!
Med den mångsidiga artisten och konstnären Julia Westlins målarbok "JuliArt FANTASY" kommer du ha många härliga och rogivande timmar framför dig när du färglägger de rikt detaljerade, vackra och fantasifulla handgjorda illustrationerna. Varannan sida i boken består dessutom av ett upplyftande och tänkvärt citat från Julia.
En riktig måbrabok!
Då boken säljs worldwide så är alla texter skrivna på engelska.

Om Julia:
Julia är en mycket färgstark, kreativ och mångsidig konstnär och musiker från Vallentuna utanför Stockholm. När hon inte skriver, sjunger och producerar musik och musikvideos i sin egen studio så fotograferar, filmar, målar och illustrerar hon.

Sedan 2012 är Julia bosatt i Kanada där hon arbetar som konstnär och framgångsrik musiker i egna företaget JuliArt.

Mer om Julia på:
juliawestlin.com
youtube.com/juliawestlin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. JuliArt fantasy coloring artbook for adults
  2. +
  3. Everything I Know About Love

De som köpt den här boken har ofta också köpt Everything I Know About Love av Dolly Alderton (häftad).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »