Bortom tanke (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2017-03-01
Upplaga
1
Förlag
Go Mental AB
Dimensioner
188 x 122 x 9 mm
Vikt
152 g
SAB
Do
ISBN
9789198381702
Bortom tanke (häftad)

Bortom tanke

Häftad Svenska, 2017-03-01
199
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I sin debutbok Bortom tanke försöker författaren beskriva hur det kommer sig att vi fastnar i tanke- och känslotillstånd som hindrar oss i livet. Han menar att anledningen till detta är att vi i själva verket fastnat i en subtil men mycket sinnrik fälla som gillrats av vårt eget sinne och han visar hur vi genom en banbrytande förståelse kan ta oss ur denna fälla.

Kunskapen som skildras i denna bok innebär ett paradigmskifte i hur vi ser på oss själva och introducerar oss till en helt ny förståelse om hur vårt sinne fungerar och hur vi i varje ögonblick själva skapar vår upplevelse.

Inspirerad av österländska läror som Zen, Taoism och Advaita navigerar författaren genom tusenårig visdom och låter läsaren även möta en relativt ny psykologisk modell som går under namnet Three Principles. Till skillnad från många befintliga förklaringsmodeller som ofta är både komplexa och motsägelsefulla utgör Three Principles en enkel och konsekvent grund som inte bara visar oss hur vi själva skapar vårt eget lidande, utan också hur vi tar oss ur det.

Det här är en resa bortom kollektiva och personliga föreställningar - bortom i princip allt som ställer till det för oss och gör livet till en börda - och ger läsaren en möjlighet att upptäcka "ett tyst sinne".

Välkommen att upptäcka det som finns Bortom tanke.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bortom tanke
  2. +
  3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bortom tanke