Tyrannen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Den mörka sidan (del 6)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2018-12-21
Förlag
Mikael Nabrink AB
Dimensioner
216 x 145 x 30 mm
Vikt
564 g
SAB
Hc
ISBN
9789198382013
Tyrannen (inbunden)

Tyrannen

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-12-21
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den mörka sidan - Tyrannen, del 6, ISBN 978-91-983820-1-3
Sedan en tid har Martin Nordvall tagit time out från sitt arbete som forskare. Istället vill han ägna sig åt sitt författarskap samt åt ett styrelseuppdrag i en familjeägd bank. Vid sidan av sin seriösa fasad levererar han kokain till sina vänner i samhällets toppskikt både i och utanför Sverige. En verksamhet han sköter diskret och som det är få som känner till. Med hjälp av de rätta kontakterna lyckas han med det som för de flesta anses vara en omöjlighet. Efter en tid kantat av tragedier och bekymmer, hoppas han nu på en tillvaro i lugn och ro. Men verkligheten vill något annat. Återigen dras han in i händelser omgärdade av dramatik och intriger som för några slutar med ond bråd död. Kriminalromanen Den mörka sidan - Tyrannen är den sjätte fristående delen i serien om Martin Nordvall.

MIKAEL NABRINKFå människor har varit med om så mycket i sitt liv som Strömstadsbördige Mikael Nabrink. I sina roller som bankchef, racerförare, pilot, entreprenör, äventyrare och mycket annat, har han skaffat sig stor livserfarenhet. Något som inte oväntat kommer till nytta i hans nuvarande roll som författare och föredragshållare. I bokserien Den mörka sidan skapar han spännande och underhållande kriminalromaner, där han även gläntar på dörren till miljöer som få kommit i kontakt med. Dessutom kryddas storyn av att huvudpersonen Martin Nordvall, känd och framgångsrik forskare och författare, genomgått en personlighetsförändring efter en familjetragedi, vilket får honom att begå handlingar som tidigare i livet varit otänkbara.
Conny Åquist, journalist
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tyrannen
 2. +
 3. Stormskörd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormskörd av Mattias Leivinger, Johannes Pinter (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tyrannen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tyrannen av Mikael Nabrink
  Jansen 57, 17 januari 2019

  Spännande bok med dramatisk handling, intriger och humor som skiljer sig från övriga svenska deckare. Längtar redan efter nästa bok!

 2. Den mörka sidan: Tyrannen
  Hermine65, 17 januari 2019

  Tyckte jättemycket om boken! Den är spännande och underhållande, man vill bara fortsätta läsa. Perfekt till semestern eller som present till någon som gillar action. Skulle passa att filmatiseras!

 3. Spännande bok!!!
  Solveig, 6 januari 2019

  Söker man spänning, är boken Tyrannen ett måste! Spänningen i boken stiger ,ju mer man läser.av den och det går inte att lägga ifrån sig den - man måste helt enkelt få upplösningen.
  Mycket välskriven bok.

  Jag har fått en ny favorit inom kriminalromans facket.

  Rekommenderas varmt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mikael Nabrink

Bloggat om Tyrannen