Psykopaten (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Den mörka sidan (del 4)
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2019-04-01
Förlag
Mikael Nabrink AB
SAB
Hc
ISBN
9789198382068
Psykopaten (pocket)

Psykopaten

Pocket Svenska, 2019-04-01
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Den mörka sidan - Psykopaten, del 4, ISBN 9789198382068

 

När Ralf Kraus föddes var hans förutsättningar bästa tänkbara. Som barn gav hans föräldrar honom kärlek, omtanke och god uppfostran.

     I vuxen ålder är hans uppträdande korrekt och han visar alltid upp en vacker fasad. Men allt är falskt. Under ytan döljer sig en äkta psykopat. I hans inre finns dessutom en morbid läggning. En kombination som gör honom livsfarlig.

     Som psykolog har han lärt sig att dölja sina personlighetsstörningar och kan därför lätt manipulera sin omgivning. Under en kort period sätter han skräck i Strömstad. Polisen och allmänheten ligger hela tiden steget efter. En av de som råkar illa ut är Martin Nordvall.

     Kriminalromanen Den mörka sidan - Psykopaten är den fjärde fristående delen i serien om Martin Nordvall, nu i omarbetad nyutgåva.
Visa hela texten

Fler böcker av Mikael Nabrink

  • Vreden

    Mikael Nabrink

    Den mörka sidan - Vreden, del 1, ISBN 9789198382037   När forskaren och författaren Martin Nordvalls familj råkar ut för en tragisk händelse, förvandlas den annars så trygga vardagen till en mardröm för Martin. Från att ha varit en hederlig o...

  • Tyrannen

    Mikael Nabrink

    Den mörka sidan - Tyrannen, del 6 Sedan en tid har Martin Nordvall tagit time out från sitt arbete som forskare. Istället vill han ägna sig åt sitt författarskap samt åt ett styrelseuppdrag i en familjeägd bank. Vid sidan av sin seriösa fasad leve...

Bloggat om Psykopaten