Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-20
Förlag
Results AB
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
452 g
SAB
Epab
ISBN
9789198382747
Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet (häftad)

Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-02-20
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Om du ska skriva högskoleprovet men känt dig dålig på, och till och med rädd för, XYZ, KVA, DTK och NOG är den här boken för dig. I boken går vi detaljerat och pedagogiskt genom hur man löser uppgifterna från åtskilliga tidigare provdelar (se nedan).

Skriven av en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet. Författaren Andreas Rahim har själv skrivit 2,0 på högskoleprovet och ligger bakom www.hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, intervjuats av bl a Metro, tidigare varit provledare på högskoleprovet under flera år och dessutom skrivit över ett dussintal populära högskoleprovsböcker under de senaste 8 åren. Tack vare högskoleprovet arbetar han idag som läkare.

I boken går vi detaljerat och pedagogiskt genom hur man löser uppgifterna från:

DTK våren år 2006 till och med hösten år 2014
NOG hösten år 2006 till och med hösten år 2014
XYZ hösten 2011 till och med hösten år 2014
KVA hösten 2011 till och med hösten år 2014

Hösten 2011 gjordes högskoleprovet om och tre nya delar tillkom (XYZ, KVA och MEK) medan innehållet på DTK och NOG ser precis likadana ut som det gjorde före även 2011. Det finns med andra ord en guldgruva av DTK- och NOG-prov från före hösten 2011 att öva på som är precis lika relevanta idag som då!

Boken ingår i Sveriges mest omfattande och sålda serie ("Högskoleprovsboken") om högskoleprovet. På bokens hemsida, www.hpboken.se, kan du läsa ett gratis utdrag ur boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet
  2. +
  3. Högskoleprovsboken : 7000 utvalda ord - den ultimata ordboosten till ORD, LÄS och MEK på högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : 7000 utvalda ord - den ult... av Andreas Rahim (häftad).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. grym bok att titta i när du kör fast
    daphne, 24 november 2018

    använde/använder den här tillsammans med "den stora fenomenala boken" i samma serie och den här boken är guld värd när jag sitter och tränar på gamla prov och fastnar på en uppgift - då kollar jag på lösningen i boken och får ofta en aha-upplevelse när jag förstår hur man löser uppgiften. det gör samtidigt också att jag blir bättre och bättre på att lösa uppgifter (ju mer jag förstår hur man ska lösa dem). kan bara rekommendera den och ångrar att jag inte köpte den redan till provet i våras.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Högskoleprovsboken : den ultimata boken m...