Högskoleprovsboken : den ultimata boken till LÄS på högskoleprovet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-01-30
Förlag
Results AB
Dimensioner
297 x 210 x 8 mm
Vikt
303 g
SAB
Epab
ISBN
9789198382761
Högskoleprovsboken : den ultimata boken till LÄS på högskoleprovet (häftad)

Högskoleprovsboken : den ultimata boken till LÄS på högskoleprovet

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2018-01-30
212
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tycker du att LÄS är svår? Att svarsalternativen liknar varandra för mycket? Hittar du inte var någonstans i texten som rätt svar döljer sig? Gör ditt plugg till den här delen av högskoleprovet mycket effektivare med den här boken och spara massor med tid! Skriven av en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet. Författaren Andreas Rahim har själv skrivit 2,0 på högskoleprovet och ligger bakom www.hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, intervjuats av bl a Metro, tidigare varit provledare på högskoleprovet under flera år, hållit högskoleprovskurser och dessutom skrivit över ett dussintal populära högskoleprovsböcker under de senaste 8 åren. Tack vare högskoleprovet arbetar han idag som läkare.

I boken hittar du lösningar till alla LÄS under de senaste 10 åren (2007-2017). Dessutom analyserar vi strukturen hos LÄS och de olika typer av frågor som du kan förvänta dig. Vi beskriver också flera olika strategier för hur man tar sig genom texterna på bästa sätt och du får mängder med tips på hur du bäst förbereder dig till den här delen av högskoleprovet. Boken ingår i Sveriges mest omfattande och sålda serie ("Högskoleprovsboken") om högskoleprovet. På bokens hemsida, www.hpboken.se, kan du läsa ett gratis utdrag ur boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovsboken : den ultimata boken till LÄS på högskoleprovet
 2. +
 3. Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lös... av Andreas Rahim (häftad).

Köp båda 2 för 431 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Högskoleprovsboken : den ultimata boken till LÄS på högskoleprovet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra
  Tommy , 25 november 2018

  Tack så hemskt mycket för en bra och lättfattlig bok! Förutom tips så innehåller den lösningar till LÄS-prov, och jag blev förvånad över hur mycket lättare jag tyckte att LÄS var efter jag hade gått genom gamla prov med lösningarna i denna bok. Har tillsammans med matten på hp alltid tyckt att detta var den del som jag hade mest svårigheter med. Tills nu, vill säga. ;)

 2. Den här boken gör att du snabbt blir bättre på LÄS
  Jacob, 3 november 2018

  Jag använde den här boken till högskoleprovet nu i oktober eftersom LÄS var en av delarna som aldrig hade gått riktigt bra för mig. Jag tyckte att svarsalternativen liknade varandra för mycket och jag förstod aldrig var i texten jag kunde hitta rätt svar, m.m. Det den här boken hjälpte mig med var, förutom att gå genom många smarta tips inför LÄS, att förstå vilka tycker av texter, frågor, svarslaternativ och fällor som kommer på den här delen av högskoleprovet. Dessutom - och detta var kansk... Läs hela recensionen

 3. En utmärkt bok om du tycker LÄS är svårt
  Sebastian, 22 september 2018

  En väldigt rakt-på-sak bok som inleder med bra tips, knep och metoder att ta till på den här delen av högskoleprovet samt en analys av bland annat frågorna på LÄS, m.m. Sen följer lösningar till hur många tidigare LÄS-prov som helst (fler än jag hinner öva på till högskoleprovet) där man får veta rätt svar och vilken eller vilka meningar i LÄS-texterna som ger dig svaret på uppgifterna. När jag läser den eller de meningen/-arna blir det plötsligt klart för mig varför just det svar som är rätt... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner