Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2017-09-20
Förlag
Results AB
Dimensioner
295 x 210 x 20 mm
Vikt
998 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789198382785
Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019 (häftad)

Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-09-20
489
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Över 300 sidor fullmatade med tips från en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet. Författaren Andreas Rahim har själv skrivit 2,0 på högskoleprovet och ligger bakom sajten www.hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, intervjuats av bl a Metro, tidigare varit provledare på högskoleprovet under flera år och dessutom skrivit över ett dussintal populära högskoleprovsböcker under de senaste 8 åren. Tack vare högskoleprovet arbetar han idag som läkare.

I den här heltäckande boken, den mest omfattande till högskoleprovet hittills, lär han dig genom ett pedagogiskt och genomtänkt upplägg, hur du ändrar sättet på vilket du löser uppgifterna på provet och hur du kan lösa flera typer av uppgifter utan att räkna alls eller endast minimalt. Författaren avslöjar de supereffektiva lösningstekniker, tips, knep och genvägar som gav honom 2,0 och som alla kan lära sig.

Boken innehåller dessutom lösningar till flera tidigare högskoleprov och går genom matematiken du behöver kunna (varvat med exempel hämtade från riktiga högskoleprov). Jämför oss gärna med andra böcker på marknaden, eller läs ett gratis utdrag ur boken på www.hpboken.se, så kommer du snabbt att märka skillnaden.

Författaren lär dig på ett tydligt och strukturerat sätt hur du, under enorm tidspress och på snabbast möjliga sätt, avgör vilket svarsalternativ som är rätt. Boken kommer att spara dig massor med tid och i grunden förändra hur du tänker på högskoleprovet och hur du attackerar uppgifterna. För att skapa grunden till boken löste författaren varenda högskoleprov sedan 2006 för att utveckla riktigt effektiva och innovativa tekniker och strategier, knep och genvägar som tar dig till rätt svar på kortast möjliga tid.

Boken tar, förutom att lära dig hur man löser de olika provdelarna, ett helhetsgrepp om provet och hjälper dig från ögonblicket du bestämde dig för att skriva högskoleprovet med förberedelser, planering, m.m. tills dess att du lämnar provsalen.

Börja den fantastiska resan mot ett toppresultat på högskoleprovet redan idag med den här boken!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019
 2. +
 3. Den kompletta guiden till Högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den kompletta guiden till Högskoleprovet av Lukas Holmegaard, Nils Holmegaard (häftad).

Köp båda 2 för 888 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Räddar liv
  Mercedesz Farkas, 24 juli 2019

  Boken är helt fantastisk och tar upp alla aspekter när det gäller HP:et. Många enkla knep och tips och även uppmuntran så att man kan bygga upp rätt inställning både till plugget och provet. Precis vad jag behövde. Låna från bibblan först om du tycker att boken är dyr och upplev själv!
  Tack, Andreas att du tar dig tid och skriver sådana böcker.

 2. Bra men ej korrekturläst
  -, 13 september 2018

  I grunden en bra bok, men då den ej verkar vara ordentligt korrekturläst så förekommer en del fel och tryckfel, vilket gör att kvalitén på boken faller rejält

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala...