Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2018-03-01
Upplaga
1
Förlag
Gawell Förlag
Originaltitel
Skyrunner, hitta styrka, balans och glädje i din löpning
Medarbetare
Bergman, Malin (red.) / Ristilä, Kai (form) / Jornet, Kilian (foto)
Dimensioner
246 x 176 x 23 mm
Vikt
755 g
SAB
Rbaac
ISBN
9789198383829
Sky runner : hitta styrka, balans och glädje i din löpning (inbunden)

Sky runner : hitta styrka, balans och glädje i din löpning

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-03-01
302
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Bli den bästa versionen av dig själv som löpare!
Oavsett om du springer 3 kilometer eller 5 mil på asfalt eller trail så kommer den här boken förändra synen på din löpning och ge dig en djupare motivation och mening med det du gör.¤ Skyrunner ¤ handlar om så mycket mer än att springa i bergen. Det handlar om en livsstil, och ett förhållningssätt till livet, löpning och naturen, om storheten i det oändliga likväl som i det lilla. Om lätthet och lek, om hängivenhet. Om att resan trots allt är viktigare än målet och det ger så mycket mer att ibland inte ta närmaste vägen. Det handlar om val. Att lyssna på sig själv och bygga både yttre och inre förutsättningar för hållbarhet i alla bemärkelser. Trots att trailrunning ofta handlar om långa distanser så anses det vara en snällare form av löpning med lägre skaderisk då varje steg är unikt och varierat och på så sätt sparar kroppen i motsats till en monoton löpning på hårt underlag som sliter hårt på kroppen ergonomiskt. Emelie uppmuntrar oss till modet att våga träna mer på vår egen intuition och lust. Med basen utifrån ett antal nyckelpass i veckan så uppmuntrar hon sedan friheten att improvisera övrig träning under veckan beroende på väder, känsla och inspiration. Ett upplägg som är både befriande och ansvarstagande. - Tricket är att se din träning som något lekfullt och lustfyllt, något som du vill tillbaka till inte något som du måste göra. Emelie Forsberg är professionell bergsatlet. Hon tävlar i trail och skyrunning och under vintern då löpsäsongen har paus tävlar hon i Skimo ( ski mountaineering racing). Båda sporterna är stora publiksporter i Europa och numera på stark framväxt även i Sverige. Emelie refereras ibland till som Sveriges mest okända superstjärna. Förutom att ha blivit världsmästare inom sin sport är hon en stor inspiratör för många genom sin blog emelieforsberg.com och på sina populära Instagramkonton @tinaemelie och @moonvalley_smallfarming där hon delar med sig av sin livsstil och framförallt sin enorma löpglädje och kärlek och ödmjukhet till naturen. I sin bok delar hon generöst med sig av sin erfarenhet, konkreta övningar, några recept och många historier ur sitt liv på högsta nivå. - ¤ Vi är alla skapta till att springa, det är bara att sätta en fot framför den andra¤.
Kilian Jornet en av världens mest meriterade bergsatleter har tagit bokens spektakulära bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sky runner : hitta styrka, balans och glädje i din löpning
  2. +
  3. Löpning - för motionär och elit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löpning - för motionär och elit av Eric Hagelin (häftad).

Köp båda 2 för 674 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sky runner : hitta styrka, balans och glädje i din löpning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande & jordnära
    L. Lord (Åre), 7 september 2018

    En fin bok med en solig historia som fångar upp såväl friv och inpiration som författaren har hittat. En får följa hennes egen framgång genom åren med insiktsfulla tips på vägen vad som kan göras i det egna vardagslivet för att hitta balans och träna på hög höjd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emelie Forsberg