Den gyllene rockaden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Limboserien (del 2)
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2018-02-01
Upplaga
2
Förlag
DareMe Publishing
Dimensioner
200 x 125 x 19 mm
Vikt
433 g
SAB
Hc
ISBN
9789198388169
Den gyllene rockaden (häftad)

Den gyllene rockaden

Häftad Svenska, 2018-02-01

Slutsåld

Någon iakttar dem.
Jesse är medveten om det överhängande hotet, men väljer att inte involvera flickvännen Olivia i sina farhågor. Trots vetskapen om hans yrke har hon valt att stanna hos honom och han vill inte oroa henne.

Ett par olyckliga incidenter leder till ett gyllene tillfälle för förövaren och när Olivia spårlöst försvinner riktas misstankarna mot Jesse.

Det finns ingen tid till att stanna i Lycksele och rentvå sitt namn och tillsammans med kollegan och vännen Jaques ger sig Jesse av efter Olivia och hennes kidnappare, samtidigt som ordningsmakten tar upp jakten på honom.

Spåren leder norrut och snart inser Jesse att han står inför en motståndare som begåvats med liknande egenskaper som han själv har. Olivia svävar i livsfara i ett spel som skapats genom ett djävulskt genidrag, av någon som inte går att stoppa. Ett spel som avgörs först när någon är död.

DEN GYLLENE ROCKADEN är den fristående fortsättningen på Lex Limbo och den andra boken i Limboserien
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av E L Dezmin

  • Gränsland

    E L Dezmin

    När Olivia hamnar i ekonomiska olägenheter till följd av någon annans nonchalans, börjar hon omvärdera lagstiftningen. Kanske är inte ens det mord och den konstkupp som nyligen ägt rum på orten och där gärningsmännen kommit undan brott i egentlig ...