Samhällets fiende (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2018-11-25
Förlag
DareMe Publishing
SAB
Hc
ISBN
9789198388251
Samhällets fiende (häftad)

Samhällets fiende

Häftad Svenska, 2018-11-25
179
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med en karriär som uppskattad bloggare och journalist saknar Lia Bergfalk ingenting. Tankarna på en familj har hon sedan länge stuvat undan till förmån för jobbet och ett särboförhållande med den trygge, pålitlige Mikael.
Men när hon råkar ut för ett brutalt rån i sin en gång så fridfulla Stockholmsförort får hon en ögonöppnare. Efter att polisen lagt ner ärendet bestämmer hon sig för att sanningen måste fram, och använder sig av sitt vassaste vapen. Hon är totalt oförberedd på gensvaret.
Över en natt är Lia Sveriges mest hatade person, och får en oönskad inblick i hur livet ser ut för de som anses ha fel åsikter, samma personer som hon själv brukade kritisera.
Före detta polisen Felix är den enda som verkar stå på hennes sida, men samtidigt är han den absolut siste hon borde umgås med, om hon vill rentvå sitt rykte och få sitt liv tillbaka.
Under några kaotiska försommarveckor får Lia anledning att omvärdera den verklighet hon befunnit sig i, och till sist tvingas hon fatta sitt livs svåraste beslut. Är hon egentligen redo att ta konsekvenserna av det som känns mest rätt?

Samhällets fiende är en relationsroman om att tvingas rannsaka sig själv och sina värderingar, och om hur hårfin gränsen kan vara i dagens Sverige, mellan att ha allting och sedan förlora det. En roman som blandar humor med samhällskritik och komplicerad kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samhällets fiende
  2. +
  3. Nittio minuter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nittio minuter av Katarina Persson (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Persson

Bloggat om Samhällets fiende