Mörk labyrint (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Spänningsromaner med Anna Pigeon
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2018-10-12
Förlag
Hoodoo förlag
Översättare
Marie Olsson
Originaltitel
Blind Descent
Medarbetare
Kehr, Lena (form)
Dimensioner
215 x 140 x 27 mm
Vikt
571 g
SAB
Hce
ISBN
9789198388435

Mörk labyrint

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-10-12
100
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Långt inne i grottgångarna i nationalparken Carlsbad Caverns skadas en medlem av en kartläggningsgrupp av en fallande sten. En räddningsoperation dras igång. Anna Pigeon som jobbar som ranger i en grannpark får veta att den skadade är Frieda, en vän till henne, och att hon bett att Anna ska komma. Kämpande med sin rädsla för trånga, instängda utrymmen följer hon med den första räddningsgruppen ner i underjorden för att hjälpa sin vän. Under snabbmarschen in till den skadade pressar sig Anna till det yttersta både mentalt och fysiskt när hon klämmer sig genom trånga passager och klättrar nerför stup i det klaustrofobiska mörkret. När hon till slut kommer fram till sin vän viskar Frieda: "Det var ingen olycka."

Den som försökt döda Frieda måste tillhöra kartläggningsgruppen. Men Anna är beroende av gruppen för att bära ut Frieda. Vem kan hon lita på? Hur ska hon kunna förhindra ett nytt mordförsök under den långa och mödosamma färden ut ur grottlabyrinten?

Lechuguillagrottan, som är grottan i boken, är ett enormt och spektakulärt grottsystem som bara delvis är kartlagt, i nationalparken Carlsbad Caverns i sydöstra New Mexico. I nationalparken finns också den grotta som den uppkallats efter, Carlsbad Caverns, som även den är en enorm grotta med fina formationer. Den grottan är öppen för allmänheten. Läs mer på Nationalparksförvaltningens egen hemsida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mörk labyrint
  2. +
  3. Ond vind

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ond vind av Nevada Barr (pocket).

Köp båda 2 för 179 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörk labyrint. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskad
    Elisabeth, 7 februari 2020

    Jag älskar Nevada Barrs böcker, den här är precis lika spännande som vanligt, när hon utsätter sig för alla möjliga idiotiska faror. Helt underbar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nevada Barr