Kamiliens vita ros (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2019-07-15
Förlag
Elisabeths Ord och Tanke
ISBN
9789198397055
Kamiliens vita ros (e-bok)

Kamiliens vita ros (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-07-15
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Anna har kallats tillbaka till Kamilien. Men den här gången kommer hon inte ensam. Hennes bror Patrik är också med. Ja, det var inte meningen, men eftersom han höll i Anna när hon gick in i farfars hallonsnår, så blev det bara så.
Uppdraget är spännande men farligt, och inte blir det bättre av att de inte lyckas hålla sams utan skiljs åt. Anna får hjälp av sina vänner bland forsfolk och vättar. Men Patrik, som aldrig har trott på talande djur och troll, får snart lära sig att i Kamilien finns det både och.
Det ryktas att självaste skogsrået Aztrazelda har setts inte långt från Kamiliens gränser. Kan hon ha något med prinsessan Rosalinds försvinnande att göra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Moglia

  • Liten bok för litet kök

    Elisabeth Moglia

    På semestern, i båten eller i husbilen, vill man kanske njuta lite extra av god mat. Men hur ska det gå till när köket är ytterst begränsat både vad gäller storlek och utrustning? Kanske har man inte heller någon ugn, och kylskåpets kapacitet skil...

  • Porten till Kamilien

    Elisabeth Moglia

    "Skulle du vilja tala om för mig var jag är någonstans?" frågar Anna. "I Kamilien, naturligtvis!" svarar Cedric. "Var skulle du annars vara?" Under en svampplockning i skogen går Anna vilse och somnar. När hon vaknar ...

Bloggat om Kamiliens vita ros