Vårt Singapore: de bofasta turisternas favoriter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2017-06-09
Upplaga
1
Förlag
Redaktionen.nu HB
Medarbetare
Fritzell, Ida Maria (form)
Dimensioner
225 x 211 x 11 mm
Vikt
477 g
SAB
Noccb.08
ISBN
9789198399400
Vårt Singapore: de bofasta turisternas favoriter (häftad)

Vårt Singapore: de bofasta turisternas favoriter

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-06-09
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Singapore är ett kontrasternas land. Modernt och välordnat med spektakulära skyskrapor. Känt för tuggummiförbud och superrena gator. Men det är också ett grönt land i tropikerna där du kan ta tunnelbanan till djungeln och möta vilda apor. Och ett mångkulturellt land med en sällsynt brokig blandning av stadsdelar, maträtter och traditioner.

I Vårt Singapore visar de bofasta turisterna vägen till sina utvalda favoriter på och utanför turiststråken i denna fascinerande världsmetropol.

Följ med till fågelsångsklubben i förorten, till charmiga gamla bostadskvarter, till längsta takpromenaden, till lokala matmarknader, till firandet av lokala högtider och till mangroveträsket där du kan se vilda krokodiler. Boken är full av billiga nöjen!

Favoritställena är samlade i denna bok med förhoppningen att läsaren ska få bättre förståelse för denna unika världsmetropol och inspireras att upptäcka fler sidor av landet. Detta är boken för dig som vill uppleva det riktiga Singapore, bortom turistfällorna. Se boken som en vän som visar sina smultronställen.

Maria Sehlin är svensk journalist och redaktör och bokens författare. Ida Maria Fritzell är layoutare och bokens formgivare. Som bosatta i Singapore har de utforskat landet med kameran som ständigt sällskap. De delar med sig av sina favoriter, kombinerat med fakta om platsen och hur du själv tar dig dit. Rikt illustrerad med mer än 400 fotografier och kartor över de gamla stadsdelarna. Många faktarutor. Detta är boken de själva hade velat ha när de flyttade dit. Passar även den upptäcktslystne turisten som vill komma bortom skyskraporna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vårt Singapore: de bofasta turisternas favoriter
 2. +
 3. Metronom : Frankrikes historia till rytmen av Paris metro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Metronom : Frankrikes historia till rytmen av P... av Lorànt Deutsch (pocket).

Köp båda 2 för 224 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vårt Singapore: de bofasta turisternas favoriter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk fin bok
  John, 20 april 2018

  med många bra tips, vackra bilder och "bläddervänligt" format. Jag ser framemot att använda den när jag åker till Singapore senare i vår

 2. Inspirerande och fängslande
  ASK, 19 juni 2017

  Väldigt innehållsrik och välskriven bok som även kan användas som guidebok. Massor med fina bilder :-).
  Man blir sugen på att boka en resa...

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Vårt Singapore: de bofasta turisternas fa...