Den banala godheten : Mångkultur, integration och svenska värderingar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-06-15
Förlag
Greycat Publishing
ISBN
9789198403114

Den banala godheten : Mångkultur, integration och svenska värderingar

(2 röster)
E-bok, Svenska, 2017-06-15
93 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tio år efter Ann Heberleins bästsäljande uppgörelse med den svenska kränkthetskulturen Det var inte mitt fel! En bok om konsten att ta ansvar kommer Den banala godheten. Mångkultur, integration och svenska värderingar.

I decennier har Sverige präglats av en banal godhet. Den banala godheten har genomsyrat all offentlig debatt, frodats på kultursidor och påverkat nyhetsrapportering, lamslagit politiker, kastrerat poliskåren och infiltrerat myndigheter. Den banala godheten har hävdat att vi inte får ställa grupper mot grupper, förbjudit allt tal om volymer, gjort förövare till offer, blundat för antisemitism, hedersförtryck, antisocialt beteende och gängkriminalitet. Den banala godheten har lierat sig med kulturrelativism, banat väg för separatism och extremism. Den banala godheten tycker synd om människor istället för att betrakta dem som fria individer med ett eget ansvar. Den banala godheten har lett Sverige rakt ner i en avgrund.

Sverige behöver en grundlig diskussion om värderingar, normer och principer. Vi behöver återupprätta ett samhällskontrakt där varje vuxen individ betraktas som fri och ansvarig för sin försörjning, sina handlingar och sitt liv. Den här boken är Ann Heberleins bidrag till den diskussionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den banala godheten : Mångkultur, integra...