Möten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2018-01-30
Upplaga
1
Förlag
Greycat Publishing
Medarbetare
Arfert, Tomas (form)
Dimensioner
210 x 128 x 12 mm
Vikt
171 g
SAB
Lz Littorin, Sven Otto
ISBN
9789198403138
Möten (häftad)

Möten

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-01-30
39
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Som nyfiken arbetsmarknadsminister har Sven-Otto Littorin gjort många resor och träffat intressanta människor. Men det gjorde han inte bara som minister utan även som företagare, partisekreterare och helt enkelt som en ovanligt berest privatperson. Det är därför Möten inte är en konventionell memoarbok utan snarare små minibiografier över intressanta personer.

Läsaren får bland annat stifta bekantskap med Carl Bildt, Bill Gates och den store européen Otto von Habsburg. Boken är stundvis dräpande rolig och får läsaren att skratta rakt ut. Men också allvarlig och innehåller flera lärdomar för den som läser. På det hela taget är den något så pass unikt som en riktigt rolig memoar och därför synnerligen ovanlig när det handlar om expolitiker. Du får helt enkelt ett minne för livet av att ha läst boken och det är därför som den kommer med mina varmaste rekommendationer.David Linden Historiker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Möten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inbördes beundran
    Tomas C, 15 februari 2018

    Eftersom jag inte är inne i politiken och "tjenis" med gänget, gav den mig ingen behållning. Men är man det, då är det en trevlig läsning. Jag läste knappt ett kapitel.

Visa alla 1 recensioner