Helheten och Psykonauten : människans medvetande (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2018-09-03
Upplaga
1
Förlag
Helhetens förlag
Dimensioner
216 x 153 x 20 mm
Vikt
429 g
SAB
Dop
ISBN
9789198403244
Helheten och Psykonauten : människans medvetande (inbunden)

Helheten och Psykonauten : människans medvetande

Inbunden, Svenska, 2018-09-03
156

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Här en del av förordet:

"Vi har funnit att verkligheten är delad i två olika arenor, på ena sidan det normgivande samhällets uppspaltade verklighet och på den andra sidan det obegränsade medvetandet. Det som är bortom tids- och rumsfunktionen, det som vi i västvärlden kallar det paranormala.
Vi har dock alla en suveränitet över vår egen inre värld. Men vi har inget annat val än att delta i samhällets givna normer. Den som avviker från denna verklighetssyn anses vara mentalt sjuk och behandlas därefter. Därför gäller det att balansera väl mellan de båda världarna.
För många människor är det paranormala huvudsakligen bortom deras horisont. De har fullt upp med det vardagliga livet för att få det att fungera. I vårt samhälle är det självklart viktigt att använda tiden till att förtjäna pengar till uppehället.

I den här boken har vi lämnat det vardagliga livet med alla dess bekymmer och glädjeämnen och ägnar oss helt åt vårt inre liv och de frågeställningar som uppkommit.
Vi har vänt oss till Fältet för att få svar. Och när man formulerar en frågeställning dit så kommer alltid svaret. Ibland får man vänta på det, och det kommer inte alltid i direkta svar. Vi kan få leta i drömmar och sådant som vi brukar kalla tillfälligheter.
I detta fallet gällde det att utforska medvetandets mysterium och svaren på våra frågor kom genom en resa in i kroppen under förhöjt medvetande.

Boken är uppdelad i två delar. Den första handlar om den inre resan i hjärnan som Helena fick förmånen att göra. Hon kunde ställa frågor till det vi kallar Fältet och hon fick svar i form av Rösten.
Men för oss är inte denna vetskap nog. Därför har vi i den andra delen samlat fakta som redan är etablerad av ett flertal olika forskare, utöver det som Fältet har gett oss.

För oss är allt detta sant och en uppgradering av det vi tidigare fått från Fältet. Ju fler pusselbitar vi samlar in och kan lägga på plats, och ju mer vi förstår kan vi ställa djupare frågor. Vår resa mot större medvetande finns i våra böcker. De olika livsfrågorna har ställt sig i kö och redan innan en bok var färdigskriven har nästa tema anmält sig."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Helheten och Psykonauten : människans medvetande
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna