Budbärarinnan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 11)
Antal sidor
428
Utgivningsdatum
2019-04-16
Förlag
Palm Publishing
Medarbetare
Arfert, Tomas (form)
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
340 g
SAB
Hc
ISBN
9789198405125
Budbärarinnan (pocket)

Budbärarinnan

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2019-04-16
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ett brutalt terrordåd har skakat huvudstaden och berört Cecilia, precis som alla andra, på djupet. Nio personer har blivit kallblodigt mördade och flera av terroristerna befinner sig fortfarande på fri fot. Cecilia skriver en ilsken krönika om politikers ansvarslöshet, vilket leder till att hon kommer på kant med både etablissemanget och sin egen familj. Hur mycket får man egentligen säga högt - och är det alltid bra att hålla tyst för att vårda sitt varumärke och inte mista social ställning?
Samtidigt, i ett så kallat utanförskapsområde, är 16-åriga invandrarflickan Leyla hårt påpassad av sina bröder och övriga släkten. Hedern måste bevaras till varje pris. Leyla är bortlovad till en äldre släkting och ska giftas bort till sommaren. Men Leyla vägrar acceptera den tvingande normen. Hon har blivit förälskad i en svensk pojke och bryter i smyg mot alla regler familjer tvingar henne att leva efter. I och med detta utsätter hon sig för stora risker, så pass allvarliga att hennes liv är i fara. Oväntat korsas Cecilias och Leylas vägar. Båda är kvinnor som följer sitt hjärtas röst, men båda visar sig också vara brickor i ett spel mycket större än de själva till en början förstår. Oskyldiga liv är på väg att offras och bara Cecilia kan stoppa ännu ett vansinnesdåd.
"Budbärarinnan" är den efterlängtade elfte delen i Katerina Janouchs populära serie om barnmorskan Cecilia Lund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Budbärarinnan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lagom
    Brigitte, 18 juli 2019

    Har läst hela serien med stor behållning genom åren, men nu har den tappat stinget. Dock relevant att läsa denna om det nu är den sista i serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch