En trädgård med utsikt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2017-07-01
Upplaga
1
Förlag
Hortensis Förlag och Trädgård
Medarbetare
Eklund, Staffan (foto) / Malmsköld, Rebecca (foto)
Illustratör/Fotograf
Rebecca Malmsköld
Dimensioner
217 x 215 x 21 mm
Vikt
898 g
SAB
Qe-cz Trädgård med utsikt
ISBN
9789198406009
En trädgård med utsikt (inbunden)

En trädgård med utsikt

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2017-07-01
250
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Texten är oerhört välskriven och lättsam, de många fotona vackra, de tecknade vinjetterna ljuvligt romantiska och de tydliga ritningarna visar hur man själv kan göra. En trädgård med utsikt är en bok för alla trädgårdsentusiaster. Helhetsbetyg: 5. - Maria Tullgren Pearman, BTJ-häfte 20, 2017"

I en södersluttning i norra Halland, omgiven av frodig blandskog ligger en trädgård - En trädgård med utsikt. Trädgården har skapats av de två trädgårdsmästarna Rebecca och Staffan och består av tio olika rum med olika funktion och karaktär. Med stor respekt för platsen och dess möjligheter har gamla torparväxter blandats med nytt växtmaterial och influenser har vävts in från både engelsk och italiensk trädgårdshistoria. Trädgården har terrasserats med stödmurar och många av rummen har en härlig medelhavskänsla. I boken berättar Rebecca om hur hela processen gick till, från dröm till verklighet, och hur det är att leva med och i sin trädgård. Tankar om de olika trädgårdsrummens form och funktion varvas med konkreta beskrivningar av hur anläggning och skötseln går till. Följ med på en vandring genom denna unika trädgård!

Rebecca Malmsköld och Staffan Eklund är båda utbildade trädgårdsmästare/trädgårdsdesigners och har under många år arbetat med det mesta i trädgårdsbranschen. Rebecca har också hållit kurser och föreläsningar inom ämnet trädgårdsdesign.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En trädgård med utsikt
  2. +
  3. Arts and Crafts för din trädgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arts and Crafts för din trädgård av Rebecca Malmsköld (inbunden).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Malmsköld