I stormens rike (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De fem elementen (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
503
Utgivningsdatum
2020-06-15
Upplaga
1
Förlag
Ymperia
Dimensioner
210 x 135 x 42 mm
Vikt
618 g
SAB
uHc
ISBN
9789198406566
I stormens rike (inbunden)

I stormens rike

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-06-15
203
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elementens drakar breder ut sig över Manhem och människorna trängs undan från världen. Var finns hoppet att klamra sig fast vid? Odal har framtidens räddning inom räckhåll, men han ställs inför svårigheter som han inte hade räknat med. Svala plågas av minnen, och resan till stormens rike blir en utmaning på flera sätt. Vem äger rätten att bestämma över ditt öde?

I stormens rike är den fjärde delen av De fem elementen. Författaren Cecilia Larsson Kostenius presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin.

Sagt om De fem elementen:

Frida Hallberg, författare, 19 oktober 2018
"Tycker om hur de olika människoraserna hör till olika element med medföljande egenskaper /.../ Och att hotet är det som också i vår verklighet kan vara det som utplånar oss: virus!"

Lovisa Wistrand, författare, 2 oktober 2019
"Världsbygget är imponerande, samtidigt som författaren lyckas få mig att bry mig om alla fyra huvudkaraktärer. Det är hela tiden spännande och jag älskar att läsaren får följa deras träning till att bli krigare - och att alla har sina egna svagheter att jobba med."

Therése Henriksson, författare, 10 april 2019
"Cecilia Larsson Kostenius kan sin fantasy. Här finns allt. Storslagna scener, mytologiska varelser, hjältemod, magiska inslag, vänskapsband, och trånande kärlek."

Lexie, bokbloggen Tusen sidor, 2 april 2019
"Det är just så här fantasy ska vara, och det här är fantasy när den är som bäst!"

Lena, bokbloggen Mest Lenas Godsaker, 31 mars 2019
"Denna bok var helt magisk. Älskade den från början till slut. Det hände massor hela tiden. Det är en så intressant uppbyggd story och det är verkligen äventyrligt. Det är ovanliga människor, gudinnor och en gud och som grädde på moset drakar. Kan inte bli bättre."

Håkan, bokbloggen Håkans Hylla, 6 april 2019
"Det är spännande, medryckande och välskrivet. Man fångas av helheten och har svårt att lägga ifrån sig denna. Detta är fantasy av hög kvalité och står sig bra mot internationella bestsellers."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I stormens rike
 2. +
 3. De ursprungliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt De ursprungliga av Cecilia Larsson Kostenius (inbunden).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I stormens rike. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Storslaget, träffsäkert, unikt!
  Lexie, 22 juni 2020

  Redan när jag läste seriens första bok förstod jag att det var något stort på gång, och jag fick helt rätt. Nu är det storslagna sannerligen här. Det här är fantasy på ett helt nytt sätt och jag älskar det. Det är proffsigt, tänkvärt och träffsäkert, och nu längtar jag något enormt till upplösningen.

  Perfekt för tonåringar och vuxna som vill läsa lättläst likväl givande fantasy med mycket viktigt att berätta!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Larsson Kostenius