Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro. (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bli den bästa versionen av dig själv, i alla lägen (del 1)
Inläsare
Kim Bergkvist
Utgivningsdatum
2017-08-14
Förlag
Tomas & Dennis Publishing
ISBN
9789198422306

Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro. Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, båda författare, föreläsare och framstående experter inom områdena mental hälsa och personligt ledarskap, samtalar om stress, press och oro.

Ljudboken påminner om Tomas och Dennis populära podcast (Tomas & Dennis podcast), med tiotusentals lyssnare varje vecka.

Ljudboken är en "guidning till sinnesfrid som håller i sig". Det är nämligen fullt möjligt att ha lugn och ro i sinnet, trots att omständigheterna runtomkring kanske inte är de allra bästa.

Tomas och Dennis introducerar och förklarar tre nyupptäckta och livsförändrande principer som ger oss människor mer framgång och högre livskvalitet. I takt med att lyssnarens medvetenhet kring principerna ökar, växer även välmåendet.

Bokens främsta syfte är att öka lyssnarens förståelse kring hur vi människor fungerar psykologiskt. Deltagaren får lära sig ett nytt sätt att förstå° och "hantera" stress, något som varken kräver specifika tekniker eller avancerade metoder.

Låt dig dock inte luras av den lättsamma och smått ironiska tonen. Inte heller av den breda skånska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nämligen ett viktigt och revolutionerande budskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lägg din tid på annat (ex sök hjälp)
  Aras, 22 december 2023

  En bok med många ord om exakt ingenting. Helt utan substans, bara vaga resonemang.

 2. Insikt

  För mig var boken jättebra i den tuffa period jag är inne i.
  Att få en förklaring på hur vi fungerar, och förståelse om hur våra tankar styr vårat mående berättar Tomas och Dennis på ett begripligt och bra sätt.
  Jag känner att jag efter boken (som jag lyssnat på flera ggr) framförallt kan förstå att jag inte skall låta mina tankar "spåra ur" med hjälp av "special effect" killarna, som kan få dessa jobbiga tankar att bli så jäkla verkliga och samtidigt få en person att må väldigt dåli... Läs hela recensionen

 3. Fantastiskt bra. Bland det bästa jag läst.

  Fantastiskt bra. Bland det bästa jag läst. Tack så mycket Tomas och Dennis.

Visa alla 3 recensioner