Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rödhake (del 1)
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
1
Förlag
Lingonberry fiction
Dimensioner
210 x 130 x 25 mm
Vikt
372 g
SAB
Hc
ISBN
9789198424003

Dödstyst

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-11-15
160
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Livvakten Thomas Rapp är alltid lojal, låter alltid andra styra. Fram till den dagen han tvingas göra det omöjliga. Falskt anklagad för mord i en toppstyrd polisutredning ger han livsfarlig information till sin syster Emma - timmar innan han omkommer i en trafikolycka.

Emma Rapp måste nu hålla tyst. Hon tvingas leva under ständigt dödshot, hon övervakas och förföljs. Människor i hennes omgivning tar avstånd, andra försvinner spårlöst.

Anders Rödhake tillhör inte längre underrättelsetjänsten; i stället festar han och kör sitt företag i botten. Men han är den ende som tror henne.

Tillsammans försöker de reda ut vad som verkligen hände, men Sveriges högsta politiska ledning vill begrava sanningen. Och de är beredda att göra allt för att behålla sin makt.


Rödhake: Dödstyst är en spänningsroman med högt tempo och udda personligheter. Det är den första delen i serien om Anders Rödhake.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödstyst
 2. +
 3. Statisterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Statisterna av Anna L Samuelsson (inbunden).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödstyst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant debut
  Kaffeläsaren, 29 november 2017

  Emma Rapp tvingas leva under ständigt dödshot, hon övervakas och förföljs. Anders Rödhake tillhör inte längre underrättelsetjänsten, istället festar han och kör sitt företag i botten. Tillsammans försöker de båda reda ut vad som egentligen hände innan Emmas bror Thomas omkom.
  Dödstyst är den första boken i serien om Anders Rödhake. Boken börjar i ett högt och lite rafflande tempo. Det är lätt att komma in i boken och den flyter snabbt framåt. Men någonstans på mitten tappar den lite, han... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hannes Lyckholm