KLICK - hundfotografering med glädje (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-17
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198425734
KLICK - hundfotografering med glädje (e-bok)

KLICK - hundfotografering med glädje (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2018-05-17
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tycker du att dina hundar är universums medelpunkt? Försitter du aldrig en chans att föreviga dem med mobilen eller kameran i alla möjliga och omöjliga situationer? Du kanske har bilder på dina hundar på väggen, som skärmsläckare och på kylskåpet?

Bra! Du gillar hundar och du gillar att fotografera - då är det här boken för dig.

Du får tips om hur du kan slipa dina färdigheter som hundfotograf men också om vad du kan göra som hundtränare för att få dina modeller att vara med på alla dina upptåg. Du får veta vad du behöver tänka på för att ta det bästa hundporträttet, hur du kan skapa stämning med miljön, hur du fotograferar hundar som är i full rörelse, vad som skiljer fotografering inomhus och utomhus och mycket mer.

Boken går igenom systemkamerans många fördelar i hundfotograferingen - men vill du bara fotografera med din mobilkamera går det bra det med. Dessutom får du förstås njuta och inspireras av vackra bilder på hundar.

Åsa Jakobsson är fotograf med varierande uppdrag och onlinekurser genom KelpiePhoto. Hon är dessutom författare (har tidigare skrivit två hundböcker), driver en blogg för planering och hundträning med namnet The Creative Kelpie, är lärare på gymnasienivå i hundkunskap och fotografi och är dessutom instruktör. Åsa tränar sina hundar Midori, Valle och Mårran i allt som är roligt och tävlar i tävlingslydnad och rallylydnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om KLICK - hundfotografering med glädje