Nosework - studiehandledning del 2 - tävlingskurs och avancerad kurs (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (14.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-28
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198425796
Nosework - studiehandledning del 2 - tävlingskurs och avancerad kurs (e-bok)

Nosework - studiehandledning del 2 - tävlingskurs och avancerad kurs (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2018-02-28
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Nyfiken på nosework?
Är du instruktör och vill ha tips på kursupplägg? Eller har du en träningsgrupp som vill följa ett upplägg tillsammans? Du kanske tränar på egen hand men vill ha en struktur att luta dig mot? Då är den här studiehandledningen för dig!

Den bygger på boken Nosework - allt du behöver veta (Klickerförlaget, 2016), skriven av Helena Lindhe och Britt Nylund, och är baserad på beprövad erfarenhet: Helena och Britt har hållit ett hundratal kurser i den här fantastiska sporten. Varje kurs är på fyra tillfällen ā två och en halv timme och tiden är anpassad för max sex deltagare. Men givetvis kan du göra som du vill - använd hela upplägget rakt av eller inspireras av det och använda vissa delar. Studiehandledningen innehåller ett upplägg för en tävlingskurs och en avancerad kurs, båda för doften eukalyptushydrolat. (Det finns även en studiehandledning för grundkurs och fortsättningskurs i ett eget häfte.)

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv - börja träna nosework!

Helena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden retriever som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna