Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Äventyren i Sagofallen (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-11-01
Förlag
Hanna Blixt
Illustratör/Fotograf
Therese Larsson
ISBN
9789198434828
Svarta Damen (e-bok)

Svarta Damen E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-11-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter succén med Styx märke, kommer nu den fristående uppföljaren!

Kampen mellan schackpjäserna fortsätter. Svarta damen är tillbaka och nu vill hon åt Tidens bok.Om hon lyckas kommer Svarta kungen och mörkret ta över Sagofallen och den ondskefulle Styx ockupera Sofia och Leos egen värld. Sofia och Leo måste förstöra boken en gång för alla! Leo blir anförtrodd en hemlig karta med platser som undervattensstaden Vatombia och Sagornas äng. Målet är att ta sig fram till Stjärnfallens kulle. Men vem kan de egentligen lita på och kommer de hinna förstöra boken i tid?

Svarta damen är en spännande fantasy för tjejer och killar i åldern 8-12 år men även hela familjer har behållning av den. Den första delen Styx Märke har fått genomgående fina recensioner på bloggar, instagram och i övrig media. Barn som aldrig tidigare har gillat att läsa har slukats in i boken och inte kunnat släppa den. Serien Sagofallen kommer att innehålla sju böcker.

Hanna Blixt är född 1979 och uppvuxen i Leksand, Dalarna. Hon debuterade 2016 med fantasyromanen Styx märke, för barn och ungdomar.Svarta damen är den andra och fristående delen i serien; Äventyren i Sagofallen.

-
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Blixt