Vita löparen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Äventyren i Sagofallen (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-04-03
Förlag
Hanna Blixt
Illustratör/Fotograf
Therese Larsson
ISBN
9789198434842
Vita löparen (e-bok)

Vita löparen E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-04-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Succéserien fortsätter. Vita löparen är den tredje spännande delen i Sagofallen-serien, efter Styx märke och Svarta damen.

Sofia och Leo kommer tillbaka till Sagofallen, där Svarta löparen precis har släppt lös mörkrets krafter. Det mystiska är att ingen riktigt vet vem Svarta löparen är. Samtidigt hotar Havsfolket att invadera landet och Sofia och Leo får i uppdrag att leta efter Sagofallens försvunna prinsessa, vars försvinnande även har en koppling till deras egen värld. I sitt sökande måste Sofia och Leo ta sig till Konungastaden, Maskrosornas dal och Riddarnas hed, men vägen dit är fylld av faror. På vandringen får de hjälp av några följeslagare. Men ska de lyckas stoppa Svarta löparen i tid?

Äventyren i Sagofallen kommer att innehålla sju böcker, där varje bok är riktiga bladvändare och som håller läsaren i sitt grepp till sista sidan.Böckerna riktar sig främst till barn mellan cirka 8-12 år, men fungerar även utmärkt för högläsning från cirka 6 år och uppåt, då kapitlen är korta och spännande och man direkt kommer in i handlingen.

Flera använder dem som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com).

Äventyren i Sagofallen består av:
1. Styx märke
2. Svarta damen
3. Vita löparen
4. Den magiska rustningen
5. Flykten från tornet- släpps våren 2019
6. Pantones ö - släpps hösten 2019
7. Snöugglans sigill - släpps våren 2020
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Blixt