Vanmakt - Makttrilogin Bok 1 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 1)
Utgivningsdatum
2017-11-27
Förlag
LDG förlag
ISBN
9789198437249
Vanmakt - Makttrilogin Bok 1 (e-bok)

Vanmakt - Makttrilogin Bok 1 E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-11-27

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Djursholm i Stockholm misshandlas en ung kvinna brutalt till döds. Kriminalinspektör Sanna Johansson och hennes kollega Kalle Karlsson blir ansvariga att utreda misshandeln som leder rakt in i de fina salongerna hos överklassen. Dit hör Börge Svenson, från anrika familjen Svenson, som lever ett dubbelliv värre än någon kan föreställa sig.

Det är mordet på hennes dotter och våld mot kvinnor som får Susanne Aldhamo att varje helg förklä sig och bege sig ut i jakten på mördaren i Stockholms heta krogliv. Men när hon väl finner den hon söker, kommer hon våga fullfölja sin plan?

Mikaela och Samuel startar tillsammans med andra engagerade ungdomar aktionsgruppen "Rosie the Riveter" för att agera mot kvinnovåldet via sociala medier. De kan aldrig ana vilka följder deras uppmaningar kommer att få. En mediestorm är snart ett faktum när utsatta kvinnor börjar berätta sina historier på plakat för alla att läsa. Den politiska storm som piskas upp sätter ungdomarnas vänskap på prov.

Sanna Johansson och Kalle Karlsson stöter på hårt motstånd i sin utredning. Varför försöker kollegan Anders Segelström undanröja bevis? Kan Sanna hålla sig objektiv då hon själv blivit utsatt för våld i sitt privatliv? Och är hon och Kalle Karlsson verkligen bara kollegor?

Att gräva i det förflutna blir en ansträngning för alla inblandade och fynden från det förgångna är förödande för överklassfamiljen som gör allt för att bevara sin fina fasad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vanmakt - Makttrilogin Bok 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande drama!
    Rudolf Stanford, 29 januari 2018

    En både spännande och gripande berättelse om kvinnors utsatthet. Lätt att leva sig in i miljön och personernas olika livsöden som så målande beskrivs. Jag sträckläste boken nyfiken om hur det skulle gå för alla inblandade.

Visa alla 1 recensioner