Verkan - Makttrilogin Bok 2 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Makttrilogin (del 2)
Utgivningsdatum
2017-11-30
Förlag
LDG förlag
ISBN
9789198437294
Verkan - Makttrilogin Bok 2 (e-bok)

Verkan - Makttrilogin Bok 2 (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-30
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Fyndet av ett grymt sexualmord på en medelålders man blir starten på en tuff och nästan bisarr utredning. Sanna Johansson och hennes kollega Kalle Karlsson får ta sig an fallet och misstänker snart att det inte handlar om någon vanlig utredning - då mordplatsen är kliniskt ren. Sanna tror inte att gärningspersonen mördar på måfå. Förövaren har samma tillvägagångssätt - med en tydlig signatur som kan kopplas till andra tidigare olösta fall. Dessa har begåtts i olika delar av landet med långa tidsintervaller mellan dåden.

Men hur hittar man en förövare som hela tiden vekar ligga steget före och som tycks vara väl insatt i polisens rutiner?

Profilerare kopplas in. Enligt deras bedömning är mördaren - med stor sannolikhet - en man som kommer från socialt välordnade förhållanden. Dock vill man inte helt utesluta att mördaren kan vara en kvinna.

Sökandet efter hen får grymma hemligheter att krypa fram och snart inser man att gärningspersonen med säkerhet kommer att slå till igen, men när? Och var?

Verkan är en kriminalroman, med många bottnar, som smyger sig på läsaren med en känsla av total ovisshet om vad som gömmer sig i en seriemördares hjärna.

Verkan är en fristående uppföljare till Vanmakt där vi första gången stiftade bekantskap med Sanna Johansson och hennes kolleger på Stockholmspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Verkan - Makttrilogin Bok 2. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Verklighetsförankrat kriminaldrama
    Rudolf Stanford, 28 januari 2018

    Kort sagt, ett starkt kriminaldrama om människors utsatthet. Lourdes Daza-Gillman lyckas återigen fläta in aktuella samhällsproblem i skönlitteratur. Nu vill jag läsa mer av författaren!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lourdes Daza-Gillman