Tänk positivt annars kan du dö (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2018-10-04
Upplaga
1
Förlag
Placenta Förlag
Medarbetare
Engström, K. J. Elton (form)
Illustratör/Fotograf
Marie Tillman
Dimensioner
208 x 154 x 25 mm
Vikt
534 g
SAB
Hc.0971
ISBN
9789198438048
Tänk positivt annars kan du dö (inbunden)

Tänk positivt annars kan du dö

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2018-10-04
199
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Marie Tillman är serietecknare från Stockholm, numera bosatt i Malmö där hon tagit examen från Serieskolan och är aktiv i konstkollektivet @dotterbolaget. Varje vecka publiceras hon i Metro och hennes Instakonto har snart 20 000 följare. Skuggkaraktären Livscoachen skapades i en motreaktion till de livsledsagare/coacher som förpestar världen med alla möjliga självhjälpsböcker och glada tillrop i tv-sofforna. Tänk positivt annars kan du dö är skapad för oss som inte anser det sunt att försöka bota ångest genom att se sig i spegeln, le, och säga Du duger! 107 gånger varje morgon. Vad Tillman gör i sina verk är att ta de självdestruktiva tankar vi alla har om att inte riktigt duga och skruvar dem tills det uppstår mörk, fantastisk humor. Livscoachen är skuggan som står bakom dig och viskar hur dålig förälder du är, varför du sa hej så konstigt eller att det är lika bra att inte gå ut idag, eller någonsin igen. Men hennes debut består av många fler karaktärer, den röda tråden i verket är att de alla är totalt vansinniga och speglar ett samhälle som hotar att implodera av prestationsångest och ofta felriktat självhat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tänk positivt annars kan du dö
  2. +
  3. Hundratals nya vitsar och roliga historier från Göteborg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundratals nya vitsar och roliga historier från... av Sture Hegerfors (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Tillman

  • Letter

    Marie Tillman

    Tillman talks for the first time about her journey to remake her life after Pat Tillman's death. In it, she recalls meeting and falling in love with Pat when they were kids, his harrowing decision to join the army after 9/11, and the devastating d...

Bloggat om Tänk positivt annars kan du dö