Skeppet : guidad meditation om viljan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (30.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
En stund för själen (del 1)
Inläsare
AC Collin
Utgivningsdatum
2018-10-09
Förlag
Kreagrafen
ISBN
9789198448610
Skeppet : guidad meditation om viljan (ljudbok)

Skeppet : guidad meditation om viljan Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-10-09

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Varje dag sätts viljan på prov. Det är viktigt att stanna upp och lyssna inåt, särskilt om den yttre världen upplevs som påträngande och kaotisk. "Skeppet" är en guidad meditation som hjälper dig att slappna av och visualisera din vilja. Välj en plats där du får vara ostörd. Låt guidens lugna röst vägleda dig genom det inre landskapet.

Meditationen finns med och utan bakgrundsmusik och är ca 20 minuter lång. Den inleds med avslappning som gör dig grundad och närvarande i stunden. Sist finns musiken utan guide. Prova dig fram till det som passar dig bäst.

Om du för tillfället känner dig skör och har svårt att vara i medveten närvaro är rekommendationen att du avstår från den här meditationen. Vill du utforska vad det kan handla om, ta hjälp av en terapeut genom t.ex. Psykosyntesföreningen.

Din guide är AC Collin, diplomerad psykosyntesterapeut, författare och biblioterapeut. Hon har tagit emot klienter i samtal och vägledning sedan 2009. Läs mer på psterapi.nu.

Musik: "Almost in F - Tranquility". Kompositör ©Kevin MacLeod (CC by 3.0).

Varmt lycka till.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skeppet : guidad meditation om viljan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande
    Linda , 17 februari 2019

    Tyckte både om själva resan och de intressanta frågorna efteråt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ac Collin