Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Notvarp Kalla Kriget (del 2)
Utgivningsdatum
2021-03-08
Förlag
Notvarp Förlag
ISBN
9789198450149
Marskalkstaven (e-bok)

Marskalkstaven E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-08

Styckköp

192

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Marskalkstaven är en fristående uppföljare till den uppskattade romanen Operation Notvarp, där samma huvudkaraktärer återkommer i en ny militärpolitisk thriller. En spänningsroman som utspelar sig 1984, under en intensiv del av kalla kriget.
Sveriges överbefälhavare David Ek dras in i en internationell vapenhärva och chefen för säkerhetspolisen riktar sina misstankar mot Sveriges militärledning. Lojaliteter sätts på prov och de redan existerande samarbetssvårigheterna mellan försvarsmakten, säkerhetspolisen och regeringen förvärras. Situationen eskalerar snabbt då det svenska samhället utsätts för ett väpnat angrepp och till slut tvingas överbefälhavaren att fatta ett beslut som äventyrar Sveriges statsskick.
Marskalkstaven är en spännande thriller med rävspel och action som tar fasta på ett antal av varandra oberoende händelser som inträffade under kalla kriget. Historien tenderar som bekant att återupprepa sig i nya skepnader och vem vet när det är dags igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Marskalkstaven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Korrekturläsaren
  Korrekturläsaren, 13 juli 2021

  Jag är en av fem korrekturläsare och med förvåning noterar jag att "Leo" påstår att boken ska vara full av stav- och böjningsfel. Om vi fem korrekturläsare inte noterat det du "Leo" sett beklagar vi det.
  Jag rekommenderar boken då den håller hög kvalitet och är mycket läsvärd.

 2. Spännande men mycket fel
  Leo, 6 juni 2021

  Bra bok, men blir tokig på alla felstavningar och felaktiga böjningar mm. Är det inte någon som korrekturläser innan utgivning?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikael Nyman

 • Operation Notvarp : ubåtsjakten i Hårsfjärden

  Mikael Nyman

  Boken är en verklighetsbaserad militärpolitisk thriller som kontrast till alla ogenomträngliga ubåtsutredningar. En äventyrsroman med Sveriges överbefälhavare, Sveriges statsminister, samt ett antal tongivande militärer med svensk och utländsk nat...

 • Operation Notvarp - ubåtsjakten i Hårsfjärden

  Mikael Nyman

  Boken är en verklighetsbaserad militärpolitisk thriller som kontrast till alla ogenomträngliga ubåtsutredningar. En äventyrsroman med Sveriges överbefälhavare, Sveriges statsminister, samt ett antal tongivande militärer med svensk och utländsk nat...