Vardagsträning med klicker (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (56.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-16
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198453034
Vardagsträning med klicker (e-bok)

Vardagsträning med klicker (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2019-08-16
135
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vill du ha en vardag tillsammans med din hund där samarbete och glädje är det viktigaste? Vill du bygga en relation med din hund som gör att din hund lyssnar på och följer dig? Vill du lära dig mer om klickerträning och hur du kan använda metoden i vardagen? Då är det här boken för dig!

Träningen som beskrivs i boken bygger på en god relation, att belöna rätt beteende och bygga goda vanor som håller i verkligheten - inte bara hemma i köket. Du får lära dig hur beteenden fungerar och får handfasta tips om hur du kan hantera de vanligaste utmaningarna i vardagen. Bland annat får du tips om hantering, inkallning, gå fint i kopplet och hälsa fint. Boken är en omarbetning av boken "Vardagslydnad med klicker".

Åsa Jakobsson har pysslat med hundar hela sitt liv och brinner för belöningsbaserad träning med hundens välmående i fokus. Åsa har tre hundar; Mårran, Valle och Midori. Tillsammans tränar de allt som är roligt och tävlar i tävlingslydnad, rallylydnad och nosework. Åsa är också fotograf och driver KelpiePhoto samt har hundskolan Hund helt enkelt tillsammans med en kollega.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vardagsträning med klicker